28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

Στα εγκαίνια του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Διονύσου στο Κρυονέρι παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου την Τετάρτη 15 Μαρτίου, μετά από πρόκληση του Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη και του Προέδρου του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ «Η Εστία» Θεόδωρου Στάικου.

Πρόκειται για μια σύγχρονη στέγη προσχολικής αγωγής που στεγάζεται στη συμβολή της Λεωφ. Κρυονερίου με την οδό Κωνσταντινουπόλεως, δυναμικότητας 40 παιδιών και συνολικού προϋπολογισμού 1.874.526€ (συγχρηματοδότηση Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα φιλοξενίας και απασχόλησης παιδιών, έχει συμπεριλάβει στον προγραμματισμό της τη χρηματοδότηση – κατασκευή πολλών βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών σε όλη την Αττική και στέκεται αρωγός στα προγράμματα της πολιτείας και των δήμων, δημιουργώντας τις απαραίτητες υποδομές για να εξυπηρετηθούν σχεδόν όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. «Στόχος είναι να φιλοξενούνται όλα τα παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες των οικογενειών και να διευκολύνονται οι εργαζόμενοι γονείς» συμπλήρωσε ο κ. Φιλίππου.

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Δέδες, Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας και Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Διονύσου, αλλά και γονείς και κάτοικοι της περιοχής. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα