28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμες Κοινωνίες με συνεργασία» τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στην «Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας». Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1996, από την 4η Παγκόσμια Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες (Πεκίνο 1995). Σκοπό είχε να δώσει στις αγρότισσες τη δύναμη να διεκδικήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής            κ. Γιάννης Κοντογιάννης, ο Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Εντεταλμένος σε Αγροτικά θέματα Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ταξιάρχης Φαρμάκης, η Γραμματέας του Κτηνοτροφικού Συλλόγου κ. Μάγδα Κοντογιάννη, η Αμπελουργός κ. Δήμητρα Καραβάνα, η Executive Chef, Δ/ντρια Γυναικών Λέσχης Αρχιμαγείρων και η Πρόεδρος Γυναικών Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων κ. Joanna Ochniak.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα