18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ’’ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίαμβος του “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”, η άνοδος της ομάδας, στην Α΄ τοπική κατηγορία από την Β΄ τοπική  μετά την μεγάλη νίκη επί του ισχυρού “ΑΠΟΛΛΩΝΑ” Βριλησσίων με σκορ 6-2 εκτός έδρας, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

Το σκακιστικό τμήμα του εξωραϊστικού-πολιτιστικού & αθλητικού συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης  ”Αριστοτέλης” έφτασε στην κορυφή της  βαθμολογίας σε  ισοβαθμία με τον “ΛΕΥΚΙΠΠΟ”. Αν και ηττήθηκε την Κυριακή  21/2/2016 με 5-3 από την ομάδα “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ” παρέμεινε στην πρώτη θέση.  

Έτσι, σε σύνολο 7 αγώνων είχε σαν αποτέλεσμα 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόνο ήττα, πετυχαίνοντας πανηγυρικά την άνοδο στην τέταρτη προσπάθειά της στην μικρή ιστορία της ως σκακιστική  ομάδα!

Πρωταγωνιστές σε αυτήν την τεράστια επιτυχία είναι όλοι οι σκακιστές του συλλόγου που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ιδιαίτερα οι μικρότεροι σε ηλικία σκακιστές προσέφεραν πολλές νίκες στην ομάδα που απολαμβάνει πλέον την άνοδο. 

Συντελεστής στη μεγάλη επιτυχία είναι και η προπονητική ομάδα των Δ. Ντουντανιώτη και Στ. Γλεζέλη που μέσα σε ένα χρόνο δημιούργησαν σκακιστικές αξίες, που πρωταγωνιστούν σε επίσημους και μεγάλους αγώνες. 

Οι σκακιστές-αθλητές μας που ξεχώρισαν περισσότερο είναι οι Βασίλης  Σαμουρίδης με 6 νίκες σε 6 αγώνες και Νίκος Παπαζαχαρίου με 6 νίκες σε 7 αγώνες. 

Διακρίθηκαν  ιδιαίτερα  επίσης  οι Γιώργος Κορδιστός, Αντώνης Ρούσσος, Νίκος  Σιώμος,  Πέτρος  Παναγιωτάκος, Θάνος Παπαδόπουλος και  Χάρης Ξανθόπουλος που αποτέλεσαν τον κορμό της ομάδας ενώ δεν υστέρησαν και όσοι επιπλέον συμμετείχαν. 

Στόχος της ομάδας είναι η συνέχιση των επιτυχιών στην ανώτερη και πιο δύσκολη κατηγορία και η καλύτερη δυνατή θέση στο επόμενο πρωτάθλημα.  

Το  ΔΣ του Συλλόγου  συγχαίρει και ευχαριστεί τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τα παιδιά, και τους συντελεστές, προπονητές και γονείς, αυτού του  θριάμβου της ομάδας και εύχεται να χαιρόμαστε όλοι πάντα τέτοιες επιτυχίες. 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα