21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΜΕ Τ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ & Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΜΕ Τ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ & Π. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στη πρώτη συνάντηση που είχαν στα πλαίσια των συσκέψεων που πραγματοποίησε η αντιπεριφέρεια αν. Αττικής στη Παλλήνη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς ενόψει του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της περιοχής, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς, ενημερώθηκαν για το αναπτυξιακό σχέδιο που υπάρχει με παράλληλη στήριξη για την βελτίωση της ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας.

Οι εκπρόσωποι των αλιέων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) εκφράσανε τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οποία θα σταλούν επίσης αναλυτικά εγγράφως στον υπουργό όπως τους ζητήθηκε, ώστε να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Ο κ. Αλεξιάδης ανακοίνωσε πως ο σκοπός της συνάντησης και το σχετικό συνέδριο που θα γίνει αρχές Μαρτίου, με ανοιχτό διάλογο μεταξύ κυβέρνησης και αλιέων, αποτελεί μια καλή συνεργασία για την τακτοποίηση των θεμάτων της αλιείας και την προστασία των αλιευτικών αποθεμάτων. 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: οι πρόεδροι των επαγγελματιών αλιέων Ν. Μάκρης Γιάννης Αθηναίος και Ραφήνας Σταύρος Ασβεστάρης κι οι πρόεδροι των ερασιτεχνών αλιέων Λαυρίου  Μπάμπης Πιτσικάλης και Ραφήνας Θανάσης Μπολολιάς με το τριμελές συμβούλιο του συλλόγου Αραφήν, τον Γ. Γραμματέα Γιώργο Χουχουλή και Jason Carow. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα