31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Θα ήθελα κατηγορηματικά να δηλώσω και να ενημερώσω όλους  και όλες ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα στηρίζεται σε μυθεύματα και σενάρια φαντασίας! Απορώ με την υπογράφουσα! Παρόλο που διέψευσα τηλεφωνικά στην ίδια, αυτές τις πληροφορίες που είχε, προχώρησε στην δημοσίευση τους…

Ποτέ δεν δημιουργήθηκε επεισόδιο, όπως αναφέρεται, μεταξύ του Δημάρχου, Σωτήρη Μεθενίτη και εμένα, για τις περιφερειακές εκλογές, όπως επίσης ποτέ δεν μου ανατέθηκαν ούτε καν προφορικά ή άτυπα, περισσότερες αρμοδιότητες από εκείνον, έτσι ώστε να απελευθερωθεί από χρόνο και να ασχοληθεί με την προεκλογική εκστρατεία του στην περιφέρεια Αττικής! 

Ο Δήμαρχος εξακολουθεί σήμερα αλλά και θα εξακολουθήσει μέχρι τέλους της θητείας μας, να εργάζεται καθημερινά για τα προβλήματα της Πόλης μας.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα, μέσα από την ανακρίβεια και τα ψευδή στοιχεία τους, έχουν σκοπό και στόχο! Αυτός δεν είναι άλλος, από το να δημιουργήσουν πολιτικό θέμα από το πουθενά!

Η σχέση μου με τον Σωτήρη Μεθενίτη πέραν της πολιτικής μας συνεργασίας, υπάρχει και στηρίζεται, περισσότερο από 30 χρόνια, σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε πολιτική του επιλογή, όπως και εκείνος τις δικές μου. Αυτές οι επιλογές κρίνονται από τους συμπολίτες μας και μόνο αυτοί προσδιορίζουν το ορθό ή το λανθασμένο τους !

Ποτέ λοιπόν το ξαναλέω δεν δημιουργήθηκε μεταξύ μας καμία ένταση ή περιστατικό με θέμα τις περιφερειακές εκλογές, ουδέποτε μεταφέρθηκαν σε εμένα αρμοδιότητες περισσότερες από αυτές που είχα από την αρχή της θητείας μου !

Έχω μάθει στην μικρή πολιτική μου καριέρα να αντιμετωπίζω τα γνωστά «παπαγαλάκια» και να δέχομαι λάσπη από δυνατούς «ανεμιστήρες», ΔΕΝ με αγγίζουν ούτε αλλάζουν τους στόχους μου, να αγωνίζομαι για τον τόπο μου και τα συμφέροντα των συμπολιτών μου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα