18 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑ. Βασιλόπουλος: Ειλικρινείς απαντήσεις – Ξεκάθαρες τοποθετήσεις – Κάλεσμα συστράτευσης vs Μπουρνούς

Α. Βασιλόπουλος: Ειλικρινείς απαντήσεις – Ξεκάθαρες τοποθετήσεις – Κάλεσμα συστράτευσης vs Μπουρνούς

Ντέρμπι το δίπολο Μπουρνούς – Βασιλόπουλου

Συνέντευξη ποταμό για όλους και όλα παραχώρησε σε τοπικό διαδικτυακό μέσο ο υποψήφιος δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος. Μια συνέντευξη με περιεκτικές και  σαφείς απαντήσεις, τόσο για:

Την υποψηφιότητα του «Η απόφαση μου είχε παρθεί πριν από τις εκλογές του 2019. Όταν ξεκινώ κάτι που θεωρώ σωστό, το προσπαθώ μέχρι να το επιτύχω. Το είχα ανακοινώσει και στον κ. Μπουρνούς από την αρχή της συνεργασίας και γι’ αυτό δέχθηκα ανελέητο πόλεμο από εκείνον και την ομάδα του».

Την ανάγκη συμπόρευσης των δυνάμεων που βρίσκονται απέναντι στον Βαγγέλη Μπουρνούς,  «Συνένωση των δυνάμεων πρέπει να υπάρξει και για να κερδηθεί ο Δήμος και για να διοικηθεί σωστά» με σημαντική υποσημείωση: Την πρόθεση συνεργασίας ικανών ατόμων ώστε να διοικηθεί σωστά ο δήμος!

Την πιθανότητα εμφάνισης άλλης υποψηφιότητας «Παλεύει βέβαια μήνες το στρατόπεδο Μπουρνούς να βρει κάποια μαριονέτα να κατέβει».

Την αλλαγή των συσχετισμών που μπορεί να επιφέρει «Όταν κατεβαίνει κάποιος χωρίς αξιώσεις μόνο και μόνο για να κόψει ψήφους από την ενιαία κάθοδο της αντιπολίτευσης, με μοναδικό στόχο να επανεκλέξει Μπουρνούς, θα έλεγα ότι είναι ο ορισμός του πολιτικού απατεώνα. Δεν νομίζω να κάνει κάποιο σοβαρό άτομο αυτό το λάθος».

Τα αδύνατα σημεία της παράταξης Μπουρνούς «Το 2019, η παράταξη Μπουρνούς ήταν μία ομάδα που έβλεπε τη νίκη να έρχεται και μαχόταν. Τώρα είναι μία λαβωμένη ομάδα, στην οποία ο κ. Μπουρνούς έχει φερθεί πολύ άσχημα και που ξέρουν ότι με εμάς απέναντι είναι ντέρμπι που θα το χάσουν».

Την δύναμη της παράταξης Βασιλόπουλου «Στην παράταξή μας οι υποψήφιοι είναι τα άτομα στα οποία αποτυπώνεται η εκλογική μας δύναμη, γιατί αυτοί εκφράζουν τις ανησυχίες, τα αιτήματα και τις προσδοκίες των δημοτών. Η δύναμη προέρχεται από τον κόσμο και τους τοπικούς φορείς που μας υποστηρίζουν.

Τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων «Και εγώ και εκείνος ξέρουμε ότι αποκλείεται να ξεπεράσει το 42% της πρώτης Κυριακής του 2019. Σήμερα ξέρει ότι δεν έχει τίποτα από όλα αυτά (που είχε τότε) και επιπλέον είναι επίσημα υπόδικος για την φωτιά στο Μάτι».

Την αντίδραση και την δυσαρέσκεια που υπάρχει «Σήμερα η ψήφος της αντίδρασης είναι σαφώς μεγαλύτερη και ήδη βλέπουμε να συγκεντρώνεται στην παράταξή μας, η οποία επιδιώκει σταθερά και ανοικτά ευρεία, ισότιμη και διαφανή εκλογική συστράτευση όλης της αντιπολίτευσης».

Ολόκληρη η συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου στο επισυναπτόμενο link https://www.rafinatanews.gr/…/all…/90-travel/5364-2023

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα