21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑναβιώνει ο παλιός περίπατος της Κερατέας! Τα καλά του… κορωνοϊού

Αναβιώνει ο παλιός περίπατος της Κερατέας! Τα καλά του… κορωνοϊού

Σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ξεκινάει η υλοποίηση της υπ. αριθ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαυρεωτικής σχετικά με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λαυρεωτικής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο μας, που επλήγησαν εξαιτίας του κορωνοιού, και να απολαύσουν οι πεζοί τη βόλτα τους σε ένα δρόμο ελεύθερο από οχήματα.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός οδικός άξονας της πόλης της Κερατέας (Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου), από τις κάθετες οδούς Φειδίου έως και Περικλέους, θα είναι κλειστός κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 21:00 έως το κλείσιμο των καταστημάτων ώστε να αποδοθεί χώρος στους πεζούς και στα καταστήματα και να βελτιωθούν παράλληλα οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης, θορύβου και ασφαλείας.

Επισημαίνουμε ότι θα τοποθετηθούν όλα τα κατάλληλα μέσα σήμανσης και ασφάλειας και με την μέριμνα του Δήμου θα γίνεται το κλείσιμο και το άνοιγμα των δρόμων, καθώς και η εποπτεία της όλης εφαρμογής.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα