26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Μαραθώνα δημιουργία Κ.Δ.Α.Παιδιών: Κάλλιο αργά παρά αργότερα

Δήμος Μαραθώνα δημιουργία Κ.Δ.Α.Παιδιών: Κάλλιο αργά παρά αργότερα

Αρκετά καθυστερημένα, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια ο δήμος Μαραθώνα ΔΕΝ είχε ιδρύσει Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), η δημοτική αρχή Τσίρκα εκφράζει τη βούληση δημιουργίας τέτοιων κέντρων απαραίτητων για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών 5 με 12 ετών.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να εξασφαλίσει στους γονείς, τη δυνατότητα  να στέλνουν τα παιδιά τους σε πρότυπους χώρους, όπου, με ασφαλή και δημιουργικό τρόπο, θα απασχολούνται ΔΩΡΕΑΝ και θα τους προσφέρονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από τους χώρους των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Προς τούτο όσοι γονείς επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα αυτή υπηρεσία του δήμου, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.λπ.), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ώστε να λάβουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και απαντήσεις στις τυχόν απορίες.

Τα στοιχεία που θα δηλωθούν θα χρησιμοποιηθούν από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Μαραθώνος, με αποκλειστικό σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα.

Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα γίνεται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα. Για την άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου www.marathon.gr.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα