17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΔύναμη Ανάπτυξης: Ο Ραφηνιώτης μάχιμος δικηγόρος Νίκος Ψαρρός υπ. Δ.Σ. του Ανδρέα...

Δύναμη Ανάπτυξης: Ο Ραφηνιώτης μάχιμος δικηγόρος Νίκος Ψαρρός υπ. Δ.Σ. του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Α. Βασιλόπουλος: Αισθάνομαι την υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να τον ευχαριστήσω θερμά που θα μας πλαισιώσει για να δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη Ραφήνα, για ένα καλύτερο Πικέρμι.

Προστιθέμενη αξία στον εκλογικό αγώνα του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο Νίκος Ψαρρός άριστος γνώστης των τοπικών προβλημάτων, με επίκεντρο τα δασικά, προσδίδει κύρος στην προσπάθεια Βασιλόπουλου, των συνυποψηφίων του και των στελεχών της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης», που μάχονται εναντίον της κατά παράβαση νομίμων ενεργειών της διοίκησης Μπουρνούς και υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών που πρέπει να διέπει μια χρηστή διοίκηση στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Μαζί με την μητέρα του Ελένη, ενεργή δημότισσα, η οποία επί σειρά ετών βρίσκεται στο επίκεντρο των αγώνων επίλυσης προβλημάτων της περιοχής Πανοράματος Ραφήνας ως πρόεδρος του τοπικού συλλόγου, έχει προσφέρει τις νομικές γνώσεις του για ποθητά αποτελέσματα λύσεων.

Ο Νίκος αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο του εκλογικού αγώνα της παράταξης Δαμιανού Φαφούτη, ακόμα και εις βάρος της προσωπικής του υποψηφιότητας. Εργάστηκε άοκνα για τον εκλογικό αγώνα της παράταξης, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την άγρα ψήφων για την εκλογή του. Ένεκα τούτου διαθέτει τεράστια πείρα στη διεξαγωγή ενός δύσκολου εκλογικού αγώνα και περισσή αξιοπιστία για τον αλτρουϊσμό που τον διακρίνει και το έχει αποδείξει στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος είναι παραστατικός όταν τον καλωσορίζει στην παράταξη:

Καλωσορίζουμε στη Δύναμη Ανάπτυξης τον Νικόλαο Ψαρρό, έμπειρο και καταξιωμένο δικηγόρο με γραφείο στο κέντρο της Ραφήνας.
Ο Νίκος, προερχόμενος από την παράταξη του Δαμιανού Φαφούτη, είναι γνωστός σε όλους μας για τον  δυναμισμό του και την θέληση του να προσφέρει στα κοινά.

Μαζί με τη μητέρα του, Πρόεδρο του Συλλόγου Πανοράματος, έχει δώσει μάχη για μία σωστή λύση στο πρόβλημα των δασικών, γνωρίζει όμως και τα συσσωρευμένα προβλήματα στο Δήμο μας, τα οποία απαιτούν άμεσες λύσεις.

Το όραμά του για μια φιλική πόλη για όλους τους δημότες, με σύγχρονες υποδομές, με ασφάλεια και προοπτική, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό τις δημοκρατικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων και τη διαφάνεια, ήταν αυτό που τον οδήγησε να συνταυτιστεί με την παράταξή μας.
Αισθάνομαι την υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να τον ευχαριστήσω θερμά που θα μας πλαισιώσει για να δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη Ραφήνα, για ένα καλύτερο Πικέρμι.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα