27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΈκρυθμη κατάσταση στο Συμβούλιο της δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου / Ανταπάντηση Κυριαζή –...

Έκρυθμη κατάσταση στο Συμβούλιο της δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου / Ανταπάντηση Κυριαζή – Πρόγιου

Απάντηση των Κοινοτικών Συμβούλων Κώστα Κυριαζή και Αθηνάς Πρόγιου στην έστω και καθυστερημένη απάντηση στην παρέμβασή τους για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου εδώ

Κ. Κυριαζής – Αθηνά Πρόγιου: «Ο Πρόεδρος του ΚΣ υποβιβάζει το ζήτημα από θεσμικό σε προσωπική αντιπαράθεση με αιχμές και κατηγορίες, σε αντίθεση με το περιεχόμενο της επιστολής μας στην οποία δεν υπάρχει ίχνος προσωπικών αιχμών και αντιπαράθεσης».

Ακολουθεί αυτολεξεί η ανταπάντηση Κυριαζή – Πρόγιου

Η από 17/11 απάντηση του Προέδρου του ΚΣ Πικερμίου ήρθε ένα (1) μήνα σχεδόν μετά την από 21/10 επιστολή μας και μάλιστα μία (1) μέρα πριν την τελευταία συνεδρίαση του Κ.Σ., τον Νοέμβριο, αγνοώντας επιδεικτικά το αίτημά μας για σύγκλιση ΚΣ και μην απαντώντας στα θέματα που θέτουμε και στις προτάσεις μας. Επιπλέον στην απαντητική επιστολή ο Πρόεδρος του ΚΣ υποβιβάζει το ζήτημα από θεσμικό σε προσωπική αντιπαράθεση με αιχμές και κατηγορίες, σε αντίθεση με το περιεχόμενο της επιστολής μας στην οποία δεν υπάρχει ίχνος προσωπικών αιχμών και αντιπαράθεσης. Η απάντηση αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις θέσεις μας στην δημοσιευμένη επιστολή μας.

Παρόλα αυτά, επειδή η επιστολή-απάντηση του Προέδρου περιέχει ανακρίβειες θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να απαντήσαμε σημείο προς σημείο και με συγκεκριμένα στοιχεία με την συνημμένη επιστολή μας:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΣ 30.11.2020

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα