24.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΈλεος! Ως πότε οι πολίτες θα πληρώνουν την οικονομική κακοδιαχείριση Μπουρνούς?

Έλεος! Ως πότε οι πολίτες θα πληρώνουν την οικονομική κακοδιαχείριση Μπουρνούς?

Η απόφαση της διοίκησης Μπουρνούς να μετατραπεί ένα ενοικιαζόμενο κτίριο σε αποθήκη αποτελεί κατάφωρη κακοδιαχείριση πόρων, επίδειξη ανικανότητας και προδοσία της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Αγαπητοί/ες συμπολίτες/σες γνωρίζετε ότι πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για την ενοικίαση ενός τεράστιου κτιρίου, που ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μια κακοσχεδιασμένη αποθήκη παντός υλικού;

Με το που κέρδισε τον δημαρχιακό θώκο, που του έδωσε μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων, ο κος Μπουρνούς αποφάσισε να συστήσει την διαδημοτική «Εύδημος» Α.Ε. και να μισθώσει ένα κτίριο δήθεν για να καλύπτει πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου.

Στην ουσία το εν λόγω κτίριο καλύπτει τις ανάγκες της «Εύδημος» Α.Ε. (απαράδεκτο) και σήμερα η μετατροπή του σε αποθήκη παντός υλικού, αποτελεί ντροπή και κοροϊδία για κάθε κάτοικο που ενισχύει τα οικονομικά του Δήμου και κραυγαλέο δείγμα ανικανότητας της δημοτικής αρχής Μπουρνούς, να διαχειριστεί το δημοτικό ταμείο.

Συμπερασματικά:

Η απόφαση της διοίκησης Μπουρνούς να μετατραπεί ένα ενοικιαζόμενο κτίριο σε αποθήκη αποτελεί κατάφωρη κακοδιαχείριση πόρων, επίδειξη ανικανότητας και προδοσία της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Απαιτούμε ευθύνη για αυτή την απερίσκεπτη ενέργεια και αναμένουμε άμεσα μέτρα για τη διόρθωση της κατάστασης. Είναι καιρός να επανεξετασθούν οι διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Έστω και αργά, με την δημοτική αρχή Μπουρνούς να βαίνει στο οριστικό της τέλος, ας δοθεί προτεραιότητα στη συνετή χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων δημοτών, μέχρι μια καινούργια δημοτική αρχή, με εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες χρηστής διοίκησης, αναλάβει με την συνειδητή ψήφο των πολιτών – απαλλαγμένη από οικογενειακές, φιλικές υποχρεώσεις – να δώσει οριστικό τέλος σε διοικήσεις κατώτερες των σημερινών προσδοκιών, σε μια εποχή που προχωρά γοργά στις αυξημένες απαιτήσεις του μέλλοντος.

Η Ραφήνα και το Πικέρμι δεν είναι πια χωριά, αλλά πόλεις με πολλαπλές απαιτήσεις που δεν μπορεί να διαχειριστεί οποιοσδήποτε μη έχων τα ανάλογα εχέγγυα δήμαρχος, τελεία και παύλα._

 

Η είσοδος του κτιρίου και λεπτομέρεια του εσωτερικού με αποθηκευμένα (πεταμένα κυριολεκτικά) διάφορα υλικά

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα