15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΈρευνα για την παραχώρηση έκτασης από τον Δήμο Ραφήνας σε κατασκευαστική εταιρεία

Έρευνα για την παραχώρηση έκτασης από τον Δήμο Ραφήνας σε κατασκευαστική εταιρεία

Aδίκημα κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με προκληθείσα ζημιά σε βάρος της περιουσίας του άνω των 120.000 ευρώ,...

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με προκληθείσα ζημιά σε βάρος της περιουσίας του άνω των 120.000 ευρώ, όπως και εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απόπειρας ηθικής αυτουργίας στο εν λόγω αδίκημα, λόγω της απευθείας παραχώρησης έκτασης 11,66 στρεμμάτων μέσα σε ζώνη πρασίνου σε κατασκευαστική εταιρεία για την εγκατάσταση και χρήση εργοταξίου της τελευταίας.

Η επίμαχη έκταση βρίσκεται στην θέση Παναγίτσα-Νεκροταφείο και κατά το μεγαλύτερο μέρος της είναι χαρακτηρισμένη ως Ζώνη Πρασίνου Α΄ εντός της Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) Μεσογείων (θεσμοθετήθηκε το 2003). Στην έκταση αυτή επιτρέπεται μόνο η χρήση για καθιστικά, παγκάκια, κλπ, ενώ παράλληλα εμπίπτει στην οριογραμμή εκβολής στη θάλασσα του ρέματος της Ραφήνας, εντός της οποίας δεν επιτρέπεται καμία κατασκευή/λειτουργία και μάλιστα εργοταξίου.

Πηγή: ΣοφοκλέουςIn 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα