18.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗ ηττοπάθεια προσωποποιημένη στην ομιλία Μπουρνούς

Η ηττοπάθεια προσωποποιημένη στην ομιλία Μπουρνούς

Η ψήφος είναι ένα δυνατό όπλο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει την απαραίτητη αλλαγή για να οδηγηθεί ο δήμος στο μέλλον που του αξίζει.

Με την ηττοπάθεια αποτυπωμένη στο πρόσωπό του, διαβάζοντας ένα κείμενο λέξη-λέξη, ο Βαγγέλης Μπουρνούς, ουσιαστικά απολογήθηκε στα όσα του καταμαρτυρούν. Ένας απολογούμενος δήμαρχος απ’ την αρχή έως το τέλος, χωρίς καν να μπορεί να υποστηρίξει το έργο που δήθεν έκανε, χωρίς ν’ αναφερθεί στα έργα που εμπεριέχονται στο όραμά του, στο οποίο θέλει να βάλει συμμέτοχους τους πολίτες διορθώνοντας το μότο ΜΠΟΡΕΙ που διάλεξε.

Θλιβερή παραδοχή ότι όλα τα έκανε λάθος και πλέον είναι αργά να τα διορθώσει.

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει

Η ατάκα του κου Μπουρνούς «Δεν σας έχω πει πολλά ψέματα, ούτε λίγα…» μένει χαραγμένη στ’ αυτιά του ακροατηρίου και όσων άκουσαν την ομιλία στο βίντεο που ανάρτησε το rpn να υπενθυμίσουν τα τόσα ψέματα, τις τόσες παρατυπίες που διέπραξε, ως «ενός ανδρός αρχή» που διάλεξε για να διοικήσει ένα δήμο όπως η Ραφήνα και το Πικέρμι, που τώρα πλέον φιλοξενεί την απόλυτη πλειοψηφία νεοκατοίκων, που έχουν γνώση και αντίληψη της κακοδιοίκησης Μπουρνούς και αποφάσισαν να πάρουν τη τύχη του δήμου πάνω τους ΜΑΖΙ με τους λογικά σκεπτόμενους παλιούς κατοίκους που δημιούργησαν τη Ραφήνα και το Πικέρμι και παρακολουθούν την θλιβερή υποβάθμιση του τόπου τους από μια μη χρηστή διοίκηση, όπως του απερχομένου δημάρχου.

Την Κυριακή όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Η ψήφος είναι ένα δυνατό όπλο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να φέρει την απαραίτητη αλλαγή για να οδηγηθεί ο δήμος στο μέλλον που του αξίζει.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα