15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚοπή πίτας Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» απ’ τον Δήμαρχο Παιανίας Ι. Μάδη

Κοπή πίτας Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» απ’ τον Δήμαρχο Παιανίας Ι. Μάδη

Ισίδωρος Μάδης: Υλοποιούμε στο έπακρο τις δεσμεύσεις μας – Απαραίτητη η συνεργασία

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (02/02) ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Παρουσία της πλειοψηφίας των μελών της παράταξης, αιρετών και υποψηφίων, ο Ισίδωρος Μάδης αναφέρθηκε στο καλό εκλογικό αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε, όπως είπε, την επιτυχημένη προσπάθεια της προηγούμενης περιόδου ενώ παρουσίασε και τους στόχους της θητείας που μόλις ξεκίνησε, σημειώνοντας πως οδηγός είναι το προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο και θα υλοποιηθεί σε απόλυτο βαθμό. «Θα υλοποιήσουμε στο έπακρο τις δεσμεύσεις μας» είπε και θύμισε πως το έργο της δημοτικής αρχής αποτυπώνεται στις ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό με την πρώτη να συγκαλείτε εντός του Φεβρουαρίου.

Ο Δήμαρχος Παιανίας στάθηκε ιδιαιτέρως στην ανάγκη για συνεργασία των αιρετών επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε πει κατά τις εκδηλώσεις των δύο κοινοτικών συμβουλίων του δήμου: «κάλεσα όλους τους αιρετούς να συμμετέχουν σε αυτό που λέγεται, διοίκηση, προσπάθεια και αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να έχουμε όλοι τη διάθεση προς τη σωστή κατεύθυνση, να προκύπτει σύνθεση, μια γροθιά όλοι μαζί να αναδεικνύουν πράγματα και να εισηγούνται στο δημοτικό συμβούλιο για να υλοποιούνται».

video: <iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fallazoumemazi%2Fvideos%2F418109127218869%2F&show_text=false&width=560&t=0

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα