24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΛαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Και η ντροπή ντρέπεται με τα ψέματα Τσίρκα-Πατούλη για...

Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Και η ντροπή ντρέπεται με τα ψέματα Τσίρκα-Πατούλη για τον ΧΥΤΑ/Υ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                  13/07/2023

Και η ντροπή ντρέπεται με τα ψέματά τους!!!

Εδώ ακριβώς  επιβεβαιώνεται πως η εκάστοτε Δημοτική Αρχή είναι το μακρύ χέρι της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης. Πανηγυρίζουν Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και οι ανακυκλώσιμοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Μαραθώνα που αλλάζουν παρατάξεις κάθε τετραετία!!!

Τι πανηγυρίζουν;

Τα ψέματα που λένε για το Γραμματικό. Σαν τον Σγουρό και την Δούρου;

Ότι δεν θα γίνει XΥΤΑ/ΧΥΤΥ και στην θέση του θα γίνει δήθεν πάρκο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να θησαυρίζουν και άλλο τα κοράκια και οι κηφήνες που μας ξεζουμίζουν με την τιμή του ρεύματος….

Ό,τι και να παρουσιάζουν αυτήν την στιγμή ότι θα γίνει, είναι οδηγία της Ε.Ε. και ο νέος ΠΕΣΔΑ που έχουν αποδεχθεί και ψηφίσει χωρίς τη συμμετοχή του κόσμου, μιλάει για  κυκλικά πάρκα οικονομίας, ΜΕΑ κλπ.

Επειδή η Διοίκηση Τσίρκα-Κυπαρίσση είναι προκλητικά προβλέψιμη, μην νομίζουν ότι οι Δημότες Μαραθώνα θα πιστέψουν το όμορφο παραμύθι τους. Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» εδώ και ένα χρόνο προειδοποιούσε ότι το θέμα δεν έχει λήξει με το Γραμματικό και ότι εν όψει των βουλευτικών και Αυτοδιοικητικών εκλογών η ΝΔ, Τσίρκας, Πατούλης θα παίξουν με το θέμα… Τί μας λένε τώρα, όταν δεν τολμούσαν στο Δ.Σ. Μαραθώνα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο να συζητήσουν με την παρουσία κόσμου το νέο ΠΕΣΔΑ το Σεπτέμβρη του 2022, πράγμα που είχαμε καταγγείλει.

Είστε επικίνδυνοι για τον τόπο μας, Πατούλης και Δημοτική αρχή είναι σε σύμπλευση, έχουν δρομολογήσει δήθεν ανταποδοτικά τα οποία πολλοί Δημοτικοί σύμβουλοι έχουν το θράσος να τα έχουν υπολογίσει πιστεύοντας ότι τίποτα δεν τους σταματά.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» είναι εδώ, διεκδικεί τον Δήμο και μαζί με τους κατοίκους θα στείλει τα ψέματα και τα καταστροφικά σας σχέδια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Ο χώρος του ΧΥΤΑ να δοθεί για αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής, δωρεάν για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Όχι στον Περιφερειακό σχεδιασμό απορριμμάτων ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.

Να συνεδριάσει τώρα ΑΝΟΙΧΤΑ το Δ.Σ. Μαραθώνα με το θέμα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα