11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ πανικόβλητος κ. Μπουρνούς αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα, αυτόν της «κακιάς...

Ο πανικόβλητος κ. Μπουρνούς αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα, αυτόν της «κακιάς μάγισσας».

Δύναμη Ανάπτυξης: Νιώθουμε περήφανοι ως ομάδα, μαζί με την Εύα Γαρυφαλλάκη, διότι έχουμε δρομολογήσει τις ουσιαστικές μας παρεμβάσεις προς τα αρμόδια υπουργεία, διαχρονικά και με σταθερότητα.

Χθες, με αφορμή ένα σύντομο ενημερωτικό sms της υποψήφιάς μας Εύας Γαρυφαλλάκη στους οικιστές στα Περιβολάκια, ο κ. Μπουρνούς έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο κάνοντας προσωπική επίθεση εναντίον της.

Το sms της, έγραφε ότι η Πρόεδρος κα Γαρυφαλλάκη αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Βασιλόπουλου να είναι υποψήφια με την Δύναμη Ανάπτυξης, επειδή η παράταξή μας έχει πάρει σαφή θέση υπέρ των αιτημάτων των οικιστών.

Ο κ. Μπουρνούς, με εμφανή εμπάθεια και κακία, συνεχίζει το έργο της συκοφάντησης. Όπως έκανε για τους μαθητές του ΓΕΛ Ραφήνας με το γνωστό θέμα του καλοριφέρ, του καθηγητή κ. Λαζαρή για το μεγάλο Ρέμα Ραφήνας, τους δήθεν βανδαλισμούς του γατόσπιτου και της πτώσης του δέντρου στο πάρκο Μειμέτη, συνέχισε χθες με τη συκοφάντηση της Προέδρου του συνεταιρισμού κας Γαρυφαλλάκη.

Επειδή όμως ζήτησε να αναφέρουμε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής, λέμε ευθέως λοιπόν ότι καλούσε έναν-έναν τους ιδιοκτήτες και μάζευε στο γραφείο του τους φακέλους δήθεν για να τους βοηθήσει. Αδιαφανής διαδικασία με όλους τους φακέλους να περνούν εκτός του πρωτοκόλλου του Δήμου και να μπαίνουν στο γραφείο Δημάρχου. Παράνομη διαδικασία γιατί καταπατήθηκαν όλοι οι κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αντιδεοντολογική διαδικασία γιατί ζήτησε φακέλους μόνο από τους οικισμούς που είχε «πολιτικούς» φίλους και ξέχασε τους υπόλοιπους.

Εμείς νιώθουμε περήφανοι ως ομάδα, μαζί με την Εύα Γαρυφαλλάκη, διότι έχουμε δρομολογήσει τις ουσιαστικές μας παρεμβάσεις προς τα αρμόδια υπουργεία, διαχρονικά και με σταθερότητα.

Ο κ. Μπουρνούς, επειδή γίνεται εμφανές ότι δεν έχει έργο να επιδείξει, έχει εγκαταλείψει τη διοίκηση και ψευδόμενος ασχολείται μόνο με την άγρα ψήφων, μέσα στον πανικό του από τη μεγάλη απήχηση που έχει η δράση της παράταξής μας.

Ντροπή.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα