21.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠαλιό Οινοποιείο Πικερμίου: Άλλο πολυχώρος Πολιτισμού τύπου Γκάζι κι άλλο εμπορικό κέντρο...

Παλιό Οινοποιείο Πικερμίου: Άλλο πολυχώρος Πολιτισμού τύπου Γκάζι κι άλλο εμπορικό κέντρο της παραπληροφόρησης (βίντεο)

Η παραπληροφόρηση είναι το τελευταίο αποκούμπι αυτών που βλέπουν την φοβερή δημοφιλία του Ανδρέα και του συνδυασμού του, τόσο στη Ραφήνα όσο και στο Πικέρμι.

Όταν ένας υποψήφιος του δήμου μας δεν ξέρει τη διαφορά ανάμεσα σ’ ένα εμπορικό κέντρο κι ένα πολυχώρο πολιτισμού, τότε ή είναι αδαής άρα επικίνδυνος ή είναι γνώστης της διαφοράς αλλά μη έχοντας άλλο επιχείρημα ν’ αντιπαρατεθεί με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, παραπληροφορεί εν γνώσει του για ν’ αποδομήσει ένα μελετημένο έργο για το παλιό οινοποιείο του Πικερμίου και να υποστηρίξει την απόφαση Μπουρνούς για δημιουργία ΜΕΒΑ, δηλ. εργοστάσιο Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων στον εν λόγω χώρο και μάλιστα χωρίς κανενός τη συναίνεση.

Η παραπληροφόρηση οργιάζει λίγες ώρες πριν τις εκλογές, διασπείροντας δεκάδες ανοησίες, όπως η σύμπραξη συνδυασμών στο δεύτερο γύρο, που εκ του νόμου δεν υφίσταται, fake δημοσκοπήσεις κ.α. τραγελαφικά.

Αυτή η παραπληροφόρηση είναι το τελευταίο αποκούμπι αυτών που βλέπουν την φοβερή δημοφιλία του Ανδρέα και του συνδυασμού του, τόσο στη Ραφήνα όσο και στο Πικέρμι.

ΟΧΙ ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, αλλά πολυχώρος Πολιτισμού

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα