21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΑ. Βασιλόπουλος: Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου Ρ-Π πρέπει να ξεπεράσουν τα...

Α. Βασιλόπουλος: Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου Ρ-Π πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά του! (video)

Ο Ανδρέας μίλησε από καρδιάς για όσα έργα οραματίζεται ώστε ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου όχι μόνο να αποκτήσει brand name, αλλά ν’ αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα του πολίτη.

Αλλάζει τα έως σήμερα δεδομένα το «φαινόμενο» της ομάδας Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Ο Ανδρέας συγκρότησε ένα συνδυασμό χωρίς υποψήφιους αιρετούς συμβούλους με ονόματα παλιών οικογενειών, οι οποίοι επί χρόνια εκλέγονται χωρίς ουσιαστικά να έχουν παρουσιάσει κάτι καινοτόμο για το δήμο, απλά επειδή είναι γόνοι γηγενών οικογενειών. Οικογενειοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!

Ο Ανδρέας έχει συνειδητά επιλέξει ως υποψηφίους στον συνδυασμό του «Δύναμη Ανάπτυξης», καινούργιους ανθρώπους, άφθαρτους, ανιδιοτελείς, με μόνη επιθυμία την προσφορά των γνώσεων και των εμπειριών τους, για να αναβαθμίσουν το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, σε σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή.

Το χάρισμα, όπως έλεγε ο Μαξ Βέμπερ, “είναι μια σχέση που εξελίσσετε, όχι μια σταθερή ιδιότητα”, υπάρχει.

Ο Ανδρέας έχει το χάρισμα να οργανώνει, να εμπνέει, να συνεργάζεται και να μεταδίδει το όραμά του σε όλη την ομάδα του. Πρεσβεύει το ΜΑΖΙ και το αποδεικνύει καθημερινά. Καταφέρνει να αιχμαλωτίσει τον πολύτιμο πόρο της προσοχής των άλλων. Να εντυπωσιάσει στην ανοιχτή ομιλία του στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, παρουσιάζοντας έναν πρωτοπόρο σχεδιασμό 5ετίας, χωρίς πόντιουμ και χαρτιά.

Ο Ανδρέας μίλησε από καρδιάς για όσα έργα οραματίζεται ώστε ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου όχι μόνο να αποκτήσει brand name, αλλά ν’ αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα του πολίτη. Καθώς η οικογένειά του μεγαλώνει στον τόπο που επέλεξε να κατοικήσει, θέλει τα παιδιά του και τα παιδιά κάθε οικογένειας συμπολιτών του, ν’ απολαμβάνουν τα συγκριτικά προτερήματα κάθε περιοχής.

Πάνω απ’ όλα θέλει με την ψήφο των συμπολιτών του να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχεδιασμό του 5ετίας. Ένα σχεδιασμό που δούλεψε με τους συνεργάτες του, μετουσιώνοντας τα θέλω κάθε γειτονιάς, κάθε πολίτη σε ανάλογα έργα.

Ένα σχεδιασμό που έχει επεξεργαστεί και γνωρίζει κάθε σημείο του, ώστε να μπορεί να τον παρουσιάσει στο ακροατήριο των συμπολιτών του, χωρίς χαρτιά, με ιδιαίτερη μνεία στον τρόπο που μίλησε χωρίς να κουράσει, αλλά αντίθετα να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τέλος της ομιλίας του.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα