17.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΠροσπάθεια Μπουρνούς φίμωσης τοπικού τύπου δι’ αντιπροσώπου

Προσπάθεια Μπουρνούς φίμωσης τοπικού τύπου δι’ αντιπροσώπου

Μέσω της δημοσιοποίησης του σχολίου της κας Μπουρνούς, αφήνουμε τους συμπολίτες μας να κρίνουν και να κατακρίνουν πράξεις που παραπέμπουν σε υβρεολόγιο πεζοδρομίου.  

Όταν όλες οι προσπάθειες του τοπάρχη Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς να φιμώσει την ελεύθερη «φωνή» της ιστοσελίδας kirkinews.gr  και της δημοσιογράφου έχουν αποτύχει, επιστρατεύει συγγενικό του πρόσωπο να επιτεθεί προσωπικά στην δημοσιογράφο, μ’ ένα σχόλιο στην ομάδα ΡΑΦΗΝΑ (RAFINA) που δείχνει το ποιόν τόσο της αδελφής του τοπάρχη, όσο και του ιδίου που της επιτρέπει να εκφράζεται έτσι και μάλιστα δημόσια.

Δεν έχουμε επιτεθεί προσωπικά σε κανέναν, σχολιάζουμε ωστόσο  το θεσμό και τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής Μπουρνούς, όπως έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε. Φυσικά δεν πρόκειται να σκιαχτούμε απ’ το υβρεολόγιο Μπουρνούς, ούτε να προβούμε σε καταγγελία μέσω της δικαστικής οδού, σεβόμενοι την γνωριμία πολλών ετών με την οικογένεια Μπουρνούς.

Ωστόσο μέσω της δημοσιοποίησης του σχολίου της κας Μπουρνούς, αφήνουμε τους συμπολίτες μας να κρίνουν και να κατακρίνουν πράξεις που παραπέμπουν σε υβρεολόγιο πεζοδρομίου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα