15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΈφηβη μαμά δεν μπορεί να βρει μπέιμπι σίτερ και παίρνει τον 1...

Έφηβη μαμά δεν μπορεί να βρει μπέιμπι σίτερ και παίρνει τον 1 έτους γιο της στον χορό της αποφοίτησης

Αποφάσισε να τον πάρει μαζί της ως συνοδό της. Το ποστ που έγινε viral για όλους τους καλούς λόγους.

Ο χορός αποφοίτησης είναι μια ξεχωριστή βραδιά για τους εφήβους, γεμάτη αναμνήσεις που συχνά διαρκούν μια ζωή. Και για τη 16χρονη Melissa Mccabe, υπήρχε ένα ξεχωριστό πρόσωπο με το οποίο ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία: ο ενός έτους γιος της, Arthur.

Όταν η Mccabe συνειδητοποίησε ότι κανείς δεν θα ήταν διαθέσιμος για να προσέχει τον Arthur τη νύχτα του χορού του λυκείου της, αποφάσισε να τον πάρει μαζί της ως συνοδό της. «Όταν ήρθε η ώρα του χορού, κανείς δεν μπορούσε πραγματικά να τον κρατήσει», λέει, «και ήθελα να είναι μέρος της ημέρας του χορού μου». Έτσι, παρήγγειλε στον Άρθουρ ένα μικροσκοπικό κοστούμι, με παπιγιόν, και το ζευγάρι τράβηξε μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες χορού που έχει δει ποτέ το διαδίκτυο. «Ήταν ειλικρινά τόσο χαριτωμένο να τον έχω μαζί μου και να βγάζουμε φωτογραφίες μαζί», παραδέχεται.


Η Mccabe δημοσίευσε τις φωτογραφίες σε ένα βίντεο TikTok, με τη λεζάντα: «Όλοι πηγαίνουν στο χορό με τους φίλους τους, ενώ εγώ πήρα τη μεγαλύτερη ευλογία μου». Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και συγκέντρωσε χιλιάδες γλυκά σχόλια για το πόσο αξιολάτρευτο ήταν το ζευγάρι, καθώς και πολλές άλλες νεαρές μητέρες που έδωσαν συγχαρητήρια στη Mccabe για την ανατροφή της. «Διάβασα γι’ αυτό στο Facebook», λέει μία. «Δεν μπορεί να ήταν εύκολο, αλλά είσαι μια φανταστική μαμά! Είναι απολύτως πανέμορφος, όπως και εσύ».

Η Mccabe αποκαλύπτει ότι αν και έχει δεχτεί και μερικά αρνητικά σχόλια, η πλειοψηφία τους ήταν ευγενικά. «Έλαβα επίσης μηνύματα από κορίτσια που είναι έγκυες και πηγαίνουν ακόμα σχολείο και ανησυχούν για την επιστροφή τους στο σχολείο», εξηγεί. «Έλαβα μεγάλη ενθάρρυνση και υποστήριξη, κάτι που είναι πολύ ωραίο, επειδή προέρχεται από ανθρώπους που δεν γνωρίζω».

 Οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις ήταν παρόμοιες και κατά τη διάρκεια του χορού, τον οποίο ο Arthur απόλαυσε πολύ. «Του άρεσε πολύ και του άρεσαν ιδιαίτερα όλα τα σνακ!» γελάει. «Ήταν τόσο ωραίο γιατί άνθρωποι με τους οποίους κανονικά δεν μιλάω καν, έρχονταν και έλεγαν πόσο χαριτωμένος είναι ο Arthur και πόσο περήφανοι είναι για μένα». Η Mccabe είναι περήφανη και για τον εαυτό της. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Άρθουρ έχει μόνο έναν γονέα, νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά», παραδέχεται με καμάρι.

Η Mccabe ελπίζει να βοηθήσει να σταματήσει το στίγμα που περιβάλλει το να είσαι έφηβη μητέρα. Και πάνω απ’ όλα, υπερασπίζεται σθεναρά την ευημερία και την ευτυχία του Άρθουρ, τον οποίο συχνά αποκαλεί τη μεγαλύτερη ευλογία της και τον καλύτερο φίλο της. Αυτή την εμπειρία με το ενός έτους παιδί της είναι βέβαιο ότι δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα