23.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠροτεραιότητα Μάδη η κατασκευή-λειτουργία του 5ου δημοτικού σχολείου Παιανίας

Προτεραιότητα Μάδη η κατασκευή-λειτουργία του 5ου δημοτικού σχολείου Παιανίας

Προτεραιότητα για τον δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, η κατασκευή-λειτουργία του 5ου δημοτικού σχολείου Παιανίας. Να θυμίσουμε ότι ο κος Μάδης είχε έτοιμη την ολοκληρωμένη μελέτη για το εν λόγω σχολείο που εκπονήθηκε απ’ την ΑΜΚΕ Αιγαίας, πριν ακόμα αναλάβει επίσημα η νέα δημοτική αρχή υπό την ηγεσία του, ώστε να προλάβει την υποβολή του σχετικού φακέλου προς χρηματοδότηση απ’ το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Δυστυχώς το «Φιλόδημος» καταργήθηκε οπότε ο πλήρης φάκελος της μελέτης προχωρά για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Τρίτσης» και αποτελεί το πρώτο έργο που θέτει προς υλοποίηση η δημοτική αρχή Μάδη, μεταξύ των 13 έργων που έχουν κατατεθεί στο εν λόγω πρόγραμμα κι έχει προσδιοριστεί μάλιστα το συνολικό ύψος μιας γενναίας χρηματοδότησης.

Το νέο σχολείο θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που πέρασε στο κτηματολόγιο του δήμου μετά την αποζημίωση του ιδιοκτήτη που εκκρεμούσε, στην περιοχή Άνοιξη κοντά στο νέο Δημαρχείο Παιανίας.

Το εν λόγω έργο πέρασε ομόφωνα απ’ το Σώμα, καθώς είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ένα σημαντικό έργο την υλοποίηση του οποίου περιμένει εναγωνίως η τοπική κοινωνία.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα