22.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΡαφήνα-Πικέρμι: Βγήκαν τα μαχαίρια στο Δ.Σ. παραιτήθηκε ο Βασιλόπουλος!

Ραφήνα-Πικέρμι: Βγήκαν τα μαχαίρια στο Δ.Σ. παραιτήθηκε ο Βασιλόπουλος!

Τραγελαφικά όσα συνέβησαν σήμερα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, όταν ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του το τελευταίο διάστημα, αρνήθηκε να υπερψηφίσει νέα αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Το περίεργο είναι ότι αντί του δημάρχου, αντέδρασε έντονα ο δημοτικός του σύμβουλος, Μάκης Βουδούρης. Μετά τις χαριτωμενιές μεταξύ των δύο, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δήλωσε ότι έστειλε στο πρωτόκολλο την παραίτηση του από αντιδήμαρχο!

Όπως καταλαβαίνετε έγινε ένας ψιλοχαμός, με τον δήμαρχο να προσπαθεί ανεπιτυχώς, λόγω του διαφαινόμενου «διαζυγίου» στη σχέση Δημοτικής αρχής Μπουρνούς-Βασιλόπουλου, να στρέψει τα βέλη στην συμμαχία της 2ης Κυριακής μεταξύ Φαφούτη – Χριστόπουλου – Πιστικίδη και τον Πρόεδρο του Σώματος Κώστα Μώρο να προσπαθεί ν’ αποσοβήσει το θέμα ισχυριζόμενος ότι δεν είναι της παρούσης.

Τελικά ήρθε η παραίτηση Βασιλόπουλου λίγο νωρίτερα απ’ τον Σεπτέμβρη όπως λεγόταν κι απ’ τις δύο πλευρές (Μπουρνούς-Βασιλόπουλου).

Τώρα βέβαια απομένει να δούμε αν η παραίτηση Βασιλόπουλου αφορά μόνο την αντιδημαρχία ή αναμένεται κι η άρση της υποστήριξης Βασιλόπουλου προς τη διοίκηση Μπουρνούς.

Τελικά είμαστε μια ωραία παρέα μέσα κι έξω απ’ το δήμο και θα γίνει ακόμα ωραιότερη όταν αρχίσει το ξεκατίνιασμα μεταξύ των δύο πρώην “συνεταίρων” στη δοίκηση του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ες αύριον τα καλύτερα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα