21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣτεφανίδης – Φαρμάκης Δ.Σ. Μαραθώνα ζητούν εξηγήσεις απ’ την δημοτική αρχή Μαραθώνα...

Στεφανίδης – Φαρμάκης Δ.Σ. Μαραθώνα ζητούν εξηγήσεις απ’ την δημοτική αρχή Μαραθώνα σχετικά με τον covi-19

Επιστολή προς τη δημοτική αρχή Μαραθώνα έστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Στεφανίδης και Κώστας Φαρμάκης, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αναλυτικά ακολουθεί:

ΠΡΟΣ: Δήμο Μαραθώνα

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου με αφορμή τα κρούσματα Covid-19 στον Δήμο Μαραθώνα

Παρακαλούμε, όπως μας ενημερώσετε:

Α) Σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Μαραθώνα, μετά από τα κρούσματα Covid-19 που έχουμε στο Δήμο μας.

Β) Με ποιο τρόπο και πότε ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ και οι αρμόδιες υπηρεσίες και ποιές οι επίσημες απαντήσεις τους, ώστε να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι δημότες μας; Παρακαλούμε όπως μας δώσετε αντίγραφα της επίσημης αλληλογραφίας.

Γ) Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν μας έχετε απαντήσει από τον Νοέμβριο του 2020 (Αρ. Πρωτ. 389/30/11/20) τί χρήματα έχετε πάρει μέχρι 31/12/2020 για την αντιμετώπιση του Covid-19 και πως αυτά έχουν διατεθεί, αναλυτικά.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας ότι η υγεία και η ασφάλεια του λαού μας, δεν είναι στις επιλογές τους. Αποδεικνύονται πιο αναγκαίες και επίκαιρες, οι προτάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα» που κάναμε από την αρχή της πανδημίας αλλά και στο τελευταίο ΔΣ, όπου και ζητήσαμε να υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που θα διενεργεί δωρεάν rapid test για όλους.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Στεφανίδης Νικόλαος

Φαρμάκης Κωνσταντίνος

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα