27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤάδε έφη… Βασιλόπουλος: «ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν πρόκειται να γίνω!»

Τάδε έφη… Βασιλόπουλος: «ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν πρόκειται να γίνω!»

Α. Βασιλόπουλος: Εάν θέλουν να με λένε ‘κουκουλοφόρο’ επειδή δεν τους καλύπτω, ας με λένε.

Ας το βάλει καλά στο νου της η διοίκηση Μπουρνούς, δεν θα σιωπήσει να κραυγάζει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ασκώντας δριμεία αντιπολίτευση στα όσα εκτός νόμου πράττει ο απόλυτος δυνάστης των πάντων  Βαγγέλης Μπουρνούς κι όλοι οι Νενέκοι που τον στηρίζουν.

Τώρα υπάρχει αντιπολίτευση! Όχι στείρα, αλλά παραγωγική όπως επιθυμεί η πλειοψηφία των πολιτών που δεν αντέχει πλέον τον ζυγό της κακοδιοίκησης Μπουρνούς και της παρέας του.

Γιατί  ποιος είναι ο ρόλος της Αντιπολίτευσης;

Δεν είναι να αναδεικνύει και να καταγγέλλει στα ανώτερα θεσμικά Όργανα κι Ελεγκτικούς Αυτοδιοικητικούς Μηχανισμούς τα κακώς κείμενα της εκάστοτε Διοίκησης;

Ειδικά όταν οι Διοικούντες γράφουν στα… παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις επισημάνσεις και παρατηρήσεις στα πλαίσια του Δήμου, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ η Αντιπολίτευση να απευθυνθεί στους ως άνω αρμόδιους, ζητώντας να παρέμβουν, προστατεύοντας τα συμφέροντα των δημοτών. Διαφορετικά, θα γυρίσουν οι δημότες και θα καταγγείλουν τον εκπρόσωπο της Αντιπολίτευσης!

Εάν ο Βασιλόπουλος, ασκώντας ακριβώς αυτό που επιτάσσει ο θεσμικός του ρόλος, υβρίζεται ως «κουκουλοφόρος» από τον Δήμαρχο, ουδόλως τον απασχολεί!

Τι απαντά;

«ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ δεν πρόκειται να γίνω! Εάν θέλουν να με λένε ‘κουκουλοφόρο’ επειδή δεν τους καλύπτω, ας με λένε. Όσα ειπώθηκαν εναντίον μου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι ανήκουστοι χαρακτηρισμοί και κυρίως, η διαστρέβλωση των θέσεών μου, για σοβαρά ζητήματα (Παραολυμπιακό – Κοιμητήριο) θα γυρίσουν μπούμερανγκ, αποτελώντας την πολιτική τους ταφόπλακα!».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βασιλόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με το ίδιο και ακόμα σκληρότερο τέμπο, την έρευνα πεπραγμένων της Διοίκησης και όπου εντοπίζονται «θολά» σημεία, υποψία σκανδάλων, κατάχρηση εξουσίας και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, θα στέλνονται πάραυτα στη Δικαιοσύνη.

Άμεσα μάλιστα, θ’ ανοίξει ο Φάκελος «ΕΥΔΗΜΟΣ Α.Ε.» από τη σύστασή της, στην αρχή της παρούσας θητείας έως και σήμερα… και τότε…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα