16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤο λιμάνι της Ραφήνας στο επίκεντρο συζήτησης Χαρδαλιά – Βασιλόπουλου!

Το λιμάνι της Ραφήνας στο επίκεντρο συζήτησης Χαρδαλιά – Βασιλόπουλου!

Αίτημα του Ανδρέα Βασιλόπουλου στον Νίκο Χαρδαλιά, για την τουριστική και κατ’ επέκταση την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων του λιμένος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια!

Σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Νίκου Χαρδαλιά στη Ραφήνα, οδηγήθηκε ως ήταν αναμενόμενο στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Σπύρο Χρυσοφώτη, τον Δ.Σ. Θεοφάνη Ματσόπουλο και την τ. Δ.Σ. Δέσποινα Γκικάκη του ΟΛΡ.

Μεταξύ των παραβρισκόμενων ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος που είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον κο Χαρδαλιά αίτημα του σχετικά με την «εκμετάλλευση» του τουριστικού δυναμικού του λιμανιού Ραφήνας, δεύτερου σε επιβατική κίνηση στην Αττική, υπέρ της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Το αίτημα του Ανδρέα υποδηλώνει την δέσμευσή του απέναντι στους συμπολίτες του για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ τον συνομιλητή του Νίκο Χαρδαλιά που είδε θετικά το αίτημα και τον Σπύρο Χρυσοφώτη Πρόεδρο του οργανισμού που παρακολουθούσε τη συζήτηση.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα