21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤρόμος για την εξουσία που χάνεται οδηγεί τον Μπουρνούς σε συκοφαντίες και...

Τρόμος για την εξουσία που χάνεται οδηγεί τον Μπουρνούς σε συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις

Ανεξέλεγκτος Μπουρνούς επιτίθεται σε όποιον διαφωνεί με την αφεντιά του

Η Πρόεδρος του Αστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού “Ἡ ΘΕΟΤΟΚΟΣ” Εύα Γαρυφαλάκη, μετά από στοχευμένη επίθεση του απόλυτου τοπάρχη Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς εναντίον της εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η μύτη του Πινόκιο θα έπρεπε να είναι η μύτη του κου Μπουρνούς, ο οποίος ψεύδεται ασύστολα, συκοφαντώντας και εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις κατά υποψηφίων αντιπάλων του.

Είναι προφανής η ενόχλησή του από την απλή πράξη μου να γνωστοποιήσω στα μέλη του συνεταιρισμού την υποψηφιότητά μου ως Δ.Σ. με τον υπ. Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο. Ενόχληση που πηγάζει από την πολυετή απουσία του από την περιοχή μας και από τις προεκλογικές μόνο εξαγγελίες ότι κάτι θα αλλάξει για την περιοχή μας.

Κύριε Μπουρνούς λυπάμαι γιατί ένας δήμαρχος δεν επιτρέπεται να έχει ως όπλο τη συκοφαντία και εσείς έχετε ξεκινήσει από τους μαθητές του ΓΕΛ Ραφήνας και τους καθηγητές, συνεχίζετε με εκείνους που δήθεν βανδαλίζουν τα σπουδαία έργα σας και από ότι βλέπω δεν έχετε κανένα ηθικό φραγμό να συνεχίσετε προς όφελος της πολιτικής σας επιβίωσης”. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα