16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ KAI Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ KAI Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αγκαλιά με την επιτυχία επέστρεψαν οι αθλητές των συλλόγων Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ και Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, από το 11ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju-jitsu 2014 όλων των κατηγοριών και το 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu  , U15 (-15 ετών), στο  Βουκουρέστι Ρουμανίας στις 26, 27, 28 και 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 26,27 και 28 Σεπτεμβρίου διεξήχθη το 11ο Βαλκανικό και το 2ο Παγκόσμιο U15 πρωτάθλημα JU JITSU στο οποίο έλαβαν μέρος 25 χώρες με πάνω απο 600 αθλητές.

Με γεμάτες τις αποσκευές μετάλλια, πλούσια εμπειρία και δυνατές συγκινήσεις έφτασαν μικροί και μεγάλοι, αθλητές των αγωνιστικών ομάδων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Κυριακή και την Δευτέρα που μας πέρασαν.

Ο πρωταθλητής σύλλογος ΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΡΟΣ, έλαβε μέρος με 25 αθλητές , κατακτώντας 4  ΧΡΥΣΑ,  4 ΑΡΓΥΡΑ,  10 ΧΑΛΚΙΝΑ και βοήθησε την εθνική ομάδα και τη χώρα μας να κατακτήσει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα την 2η θέση και στο Παγκόσμιο παιδικό την 3η θέση.

Ανάλογη επιτυχία είχε και η προσπάθεια των δύο αθλητών του Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ με 100% επιτυχία και 2 στα 2, από τους αθλητές Μάλλη Αθηνά η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο Παγκόσμιο (U15)πρωτάθλημα  ju jitsu  και από τον Κυρίδη Αλέξανδρο, κατακτώντας την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ju jitsu.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο προπονητικό επιτελείο όπου βοήθησε τους αθλητές των αγωνιστικών ομάδων για να φτάσουν μέχρι εδώ και την υποστηρικτική ομάδα που κράτησε όλες τις λειτουργίες των δομών στις 5 μέρες του πρωταθλήματος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ Γ.ΖΑΝΤΙΩΤΗ 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα