28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠ’ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η ταινία μπορεί να μην είναι αριστούργημα ή να άλλαξε την ιστορία του κινηματογράφου αλλά και μόνο η ερμηνεία του Al Pacino ρίχνει όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Ο άνθρωπος πραγματικά αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων. Η μεγαλύτερη ερμηνεία του κορυφαίου ηθοποιού της γενιάς των μεγάλων De Niro, Hoffman, Harris και πολλών άλλων θεών του αμερικανικού κινηματογράφου. Αυτό από μόνο του, κάνει την συγκεκριμένη ταινία ένα μικρό διαμάντι. 

Λίγα λόγια για τη πλοκή του έργου:

Ο συνταγματάρχης εν αποστρατεία Frank Slade έχει χάσει οριστικά την όρασή του. Οι συγγενείς που τον φροντίζουν, αναθέτουν στο νεαρό μαθητή Charlie Simms να τον προσέχει για το τριήμερο των Ευχαριστιών έναντι καλής αμοιβής.
Ο δύστροπος κι απρόσιτος Frank προκαλεί αμηχανία στον Charlie, ο οποίος πέρα του ότι έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, κινδυνεύει άδικα ν’ αποβληθεί απ’ το σχολείο του από μια φάρσα που σκάρωσαν πλούσιοι συμμαθητές του.
Ο Frank έχει προγραμματίσει ένα πολυτελές τριήμερο στη Νέα Υόρκη και παρά την απροθυμία του, ο Charlie, μη μπορώντας να πράξει διαφορετικά, θα τον ακολουθήσει.
Οι μέρες αυτές που θ’ ακολουθήσουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή τους και θα καθορίσουν τις επιλογές και το μέλλον και των δύο.

Η ταινία ΑΡΩΜΑ  ΓΥΝΑΙΚΑΣ  (SCENT  OF  A  WOMAN)  θα προβληθεί την Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, στο ΚΑΠΗ Ραφήνας, στις 20:30, πρωταγωνιστούν οι  Αλ Πατσίνο ( Οσκαρ Α’ ανδρ. ρόλου ), Κρις Ο’ Ντόνελ, Γκαμπριέλ Ανγουορ κ.ά. Μουσική Th. Newman.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα