24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-9 ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-9 ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επιδείξεις της ομάδας Κ-9 της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακολούθησαν την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, μεταξύ άλλων παρευρισκόμενων και τα παιδιά που συμμετέχουν στην Α΄ Περίοδο του Προγράμματος της «4ης Καλοκαιρινής Ενασχόλησης παιδιών» του Δήμου Μαρκοπούλου. 

Τα παιδιά είχαν τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο της εξαιρετικά «μάχιμης» ομάδας Κ-9 της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από την άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Τμηματάρχη των Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων Παναγιώτη Σαρλάμη, όπως και την επίδειξη ανίχνευσης ναρκωτικών, εκρηκτικών, όπλων και τα σενάρια αφοπλισμού μέσα σε όχημα και ακινητοποίηση κακοποιού.

Η στενή σχέση των αστυνομικών της ομάδας Κ-9 με τα εκπαιδευμένα σκυλιά, είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία των αποστολών της. Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε μάλιστα στα παιδιά κατά την παρακολούθηση των «σεναρίων», η υπακοή τους και η απόλυτη ακρίβεια στην εκτέλεση των εντολών.

Μαζί με τους υπευθύνους του Προγράμματος, τα παιδιά συνόδευσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Μαρία Κιμπιζή, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Νίκος Ορφανός και ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Κωνσταντίνος Πανταζής.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων κ. Παναγιώτη Σαρλάμη, για την άψογη διοργάνωση των επιδείξεων και της παρουσίασης του σημαντικού έργου της εξειδικευμένης ομάδας Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων. Συγχαίρουμε όλα τα μέλη της ειδικής αυτής ομάδας, για την εξαιρετική τους παρουσίαση, αλλά και για τον ευγενικό τρόπο, με τον οποίο απάντησαν στις απορίες των μικρών θεατών της επίδειξης.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα