20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟ PET CITY

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΣΤΟ PET CITY

Ο δήμος Μαρκοπούλου, διά της αντιδημάρχου κ. Μαρίας Κιμπιζή, έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Χριστόδουλο Μπούκη υπεύθυνο του καταστήματος ‘’Pet City’’ Μαρκοπούλου, στην προσπάθεια συμπαράστασης ανηλίκων θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων.

Ακολουθεί η επιστολή: 

«Αγαπητέ κ. Μπούκη,

Με την παρούσα επιστολή, σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την αξιέπαινη κίνησή σας, να συγκεντρώσετε και να παραδώσετε στον Δήμο μας, εκ μέρους των καταστημάτων «Pet City», πλαστικά καπάκια, στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, για την στήριξη των παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Χάρη στη δική σας ευαισθητοποίηση, όλοι μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στα παιδιά με κινητικά προβλήματα, αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Με ιδιαίτερη χαρά, παραλάβαμε από εσάς την Τετάρτη, 20/8/2014, πέντε (5) μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, γεμάτες με πλαστικά καπάκια, ενισχύοντας έτσι την μεγάλη κοινή μας προσπάθεια, με επιπλέον χιλιάδες καπάκια και περνώντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αγάπης προς το περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Επειδή πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια όλων των καταστημάτων “Pet City”, παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στον καθένα ξεχωριστά που συμμετείχε στη δράση.

Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο φθινόπωρο και να συνεχίσετε με την ίδια ζέση την κοινωνική σας προσφορά!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού

& Κοινωνικής Πρόνοιας 

Μαρία Κιμπιζή

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα