29.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΕΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΟ, προσκαλούν τους ωφελουμένους του προγράμματος ΤΟΠΕΚΟ, να παρακολουθήσουν τέσσερα θεματικά στρογγυλά τραπέζια, για τη φυσική τους δικτύωση με επιχειρήσεις της περιοχής.

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Αυγούστου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαρκοπούλου Μεσογαίας (Δ/νση: Γ. Παπαβασιλείου 34)

Θεματολογία:

Χαιρετισμός: Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας κα Μαρία Κιμπιζή

10:00 – 11:00 π.μ.:

1)    Πωλήσεις – Εταιρίες – Καταστήματα, (τραπέζι 1)

2)    Πρωτογενής Παραγωγή – Αγροτισμός,  (τραπέζι 2)

11:00 – 12:00 μ.:

3)    Διαχείριση αποθήκης – Logistics, (τραπέζι 1)

4)    Εστίαση – Τουριστικός Τομέας, (τραπέζι 2)

Μέσα από τις συναντήσεις, θα έρθουν σε άμεση επαφή και επικοινωνία, οι ωφελούμενοι με τις τοπικές επιχειρήσεις και τους φορείς, που απαρτίζουν την αγορά εργασίας.

Θα παρουσιαστούν οι στόχοι και η στρατηγική του προγράμματος, καθώς και οι δράσεις του. Παράλληλα θα προβληθούν τα οφέλη για κάθε ομάδα κοινού και  το συνολικό θετικό κοινωνικό αποτέλεσμα, από ειδήμονες της κάθε μίας από τις τέσσερις θεματικές ενότητες.

Τα στρογγυλά τραπέζια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής».  

Στο έργο αυτό έχουν εκπαιδευτεί συνολικά 81 ωφελούμενοι. Σκοπός του είναι είτε να τους τοποθετήσει σε θέσεις μισθωτής εργασίας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις, είτε να κάνουν σύσταση νέων ατομικών επιχειρήσεων, αλλά και Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα www.topekoergasia.gr.

Οι ομιλητές θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν κονκάρδες, έντυπο συνεδριακό υλικό, καθώς επίσης και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Θα διατεθεί πούλμαν για τη μεταφορά των ωφελουμένων από το Λαύριο, στον χώρο της εκδήλωσης.

Η Αττική Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΚΟ υλοποιεί την Πράξη με τίτλο: “Ολοκληρωμένη τοπική δράση για την κοινωνική και εργασιακή ένταξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων Μαρκοπούλου και Λαυρεωτικής”, η οποία εντάσσεται στη δράση 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007 – 2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό ταμείο (ΕΚΤ).

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα