29.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ «ΑΙΟΛΙΣ» ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ

Η «ΑΙΟΛΙΣ» ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ

Σε μια όμορφη, οικογενειακή θα λέγαμε συνάντηση επ’ ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής πίτας, ο σύλλογος ‘’Αιολίς’’ κέρασε το γλυκό (πίτα) με το οποίο οι παραβρισκόμενοι συνόδεψαν το καφέ τους στο φιλόξενο περιβάλλον του the view club της Καλλιτεχνούπολης και συζήτησαν μεταξύ τους θέματα της περιοχής αλλά και του δήμου γενικότερα.

Παρόντες οι τρεις αντιδήμαρχοι Ρ-Π Παναγιώτης Καλφαντής, Βαγγέλης Μπουρνούς και Γιώργος Κοκκόλης, συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Πέτρο Χρηστάκη και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς βρίσκονται σε αναμονή αποδοχής του αιτήματος μετονομασίας της περιοχής Αιολίδας, σε Διώνη, όπως ονομάζεται το βόρειο έτερο ήμισυ του ιδίου συνεταιρισμού. Να ευχηθούμε την ευτυχή κατάληξη του αιτήματος.

Δύο πίτες δύο φλουριά. Το ένα έπεσε στο τυχερό μικρούλη Φίλιππο Μαστέλο, ο οποίος παρέλαβε ένα πολυτελές επιτραπέζιο ημερολόγιο, αποκριάτικη στολή και καλλωπισμό αυτοκινήτου, ενώ για το δεύτερο αναμένεται ο τυχερός, καθώς κάποιοι προτίμησαν να πάρουν το κομμάτι της πίτας μαζί τους, όπως κι εμείς χωρίς ωστόσο να βρούμε το φλουρί, της γευστικότατης ομολογουμένως πίτας. 

Ήταν επίσης μια θαυμάσια ευκαιρία να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και για τη διημερίδα υγείας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου στη Νταού, όπου είναι απαραίτητη η παρουσία τους καθώς το Σάββατο ουσιαστικά πραγματοποιείται η πρώτη δημόσια διαβούλευση για την υγεία ενόψει του νομοσχεδίου που κατατίθεται στη Βουλή.

Τη Κυριακή επίσης είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου καθώς παρουσιάζονται τρεις δομές παροχών υγείας και πρόνοιας στη κοινότητα, δηλ. όλους όσους έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και χρήζουν επιπλέον προστασίας, όπως η μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας ‘’Γαλιλαία’’ στα Σπάτα, η ‘’Εστία’’ για άτομα με νοητική υστέρηση κι η ‘’Αμυμώνη’’ για άτομα με προβλήματα όρασης και λοιπές πρόσθετες αναπηρίες στο Πικέρμι. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα