22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗ

Η «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΛΙΑΓΚΗ

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 ο Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» έκοψε την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

O Αθλητικός Όμιλος «ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» αποτελεί μια ανιδιοτελής πρωτοβουλία πολιτών της Κερατέας με αγάπη για τον αθλητισμό, που έχει σκοπό, με γνώμονα τον σεβασμό στις αρχές του ατομικού και μαζικού αθλητισμού, στο φίλαθλο πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, να στοχεύσει στην καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση σωματικών και πνευματικών αθλημάτων σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα στους νέους. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Αθλητικού Ομίλου, των σκοπών αυτού και των τμημάτων του ομίλου (Καλαθοσφαίρισης, Ρυθμικής Γυμναστικής, Κολύμβησης και Πεζοπορίας) από τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κο Αντώνη Μυλωνά. 

Συνεχίστηκε με επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τα δύο τμήματα (4-6 και άνω των 7 ετών) με εμψυχώτρια την προπονήτρια, πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδος κα Μάρκου Αγγελική. 

Την πίτα του ομίλου ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης Μωραΐτης και έκοψε ο Πρόεδρος του ΑΟ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση του συμπολίτη μας μαραθωνοδρόμου, κου Δημήτρη Πετρολιάγκη, πολυνίκη του Σπάρταθλον (246 χιλιόμετρα). Ο Δημήτρης Πετρολιάγκης ζεί στην Νορβηγία κι αντί εκείνου παρέλαβε ο συναθλητής του, συμμαθητής του στην σχολή Ικάρων και συνοδός του στους αθλητικούς αγώνες κος Κώστας Κυριαζής. Ο κος Κώστας Κυριαζής παρέλαβε το βραβείο αντί του Δ. Πετρολιάγκη μετά από υπόδειξη του τελευταίου.

Το συμβούλιο, οι αθλητές, οι γονείς αλλά και οι φίλοι του αθλητισμού ευχαριστούμε θερμά τους τοπικούς φορείς, τους μαθητές των σχολείων της περιοχής και τους γονείς τους, τους λαογραφικούς, πολιτιστικούς, επαγγελματικούς συλλόγους, τα κοινωνικά σωματεία και όλους τους πολίτες της Λαυρεωτικής, που υποστηρίζουν εμπράκτως τον νεοσύστατο αθλητικό όμιλο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Αδάμης, Αναστάσιος Αντωνίου και Παναγιώτης Τσίκλος, ο πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κος Αντώνιος Μακρυωνίτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων της Λαυρεωτικής. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα