14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Η ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ συμμετείχαν με επιτυχία στο 16ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής Δήμου Λαυρεωτικής.

Πολλά συγχαρητήρια στις μικρές Αθλήτριες της “ΝΙΚΗΣ” και στην έμπειρη προπονήτριά τους Αγγελική Μάρκου που με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη δουλεύει ακούραστα με τα παιδιά της Κερατέας που μαθαίνουν για πρώτη φορά από φέτος τα ‘’μυστικά’’ της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η ρυθμική είναι ένα πολυδιάστατο άθλημα που συνδυάζει γυμναστική και χορό.

Τα παιδιά που κάνουν ρυθμική αποκτούν με τον καιρό περισσότερη ευλυγισία σε όλα τα μέρη του σώματός τους, δύναμη και κιναίσθηση, μια σύνθετη ικανότητα που αποκτούν τα άτομα, όταν μπορούν να συντονίσουν τις κινήσεις του σώματός τους με αυτές ενός οργάνου.

Το ομαδικό άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής προσφέρει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα με φιγούρες υψηλών απαιτήσεων και δίνει στα παιδιά ως παρακαταθήκη συγκινήσεις υψηλής αισθητικής, σωματικής ποιοτικής δραστηριότητας και υγείας, που θα τα ακολουθεί ως μέσω εκφραστικότητας σε όλες τις μορφές της ζωής τους.

Θυμίζουμε ότι στις 21 Ιουνίου, στο COSMO GYM FESTIVAL στο Περιστέρι,  θα συμμετάσχει το 1ο τμήμα Ρυθμικής (ηλικίες άνω των 6) και έτσι κλείνει επιτυχημένα, με τις καλύτερες εντυπώσεις, μια εποικοδομητική χρονιά για τις 60 και πλέον μικρές μας αθλήτριες.

Ήδη στην ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ετοιμαζόμαστε για την επόμενη αθλητική χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ . 695 506 0365 ή στο mail [email protected]

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ : https://www.youtube.com/watch?v=jq4Lq50a6xE

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα