26.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ: ΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ: ΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που πιέζουν ως προς την αναγκαιότητα 24ωρης λειτουργίας-εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, λόγω θερινής περιόδου και όχι μόνο. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της υποδιοικητρίας της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα, η οποία το τελευταίο διάστημα επιδεικνύει έντονη κινητικότητα ως προς την ενίσχυση του εν λόγω Κ.Υ.

Ακολουθεί η φωνή του βουλευτή Αττικής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κώστα Κατσίκη, ο οποίος όπως έχουμε ήδη αναρτήσει στο άρθρο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ προστίθεται στις πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, υπό μορφή επιστολής προς την κ. Κισκήρα:

 

Κων/νος Θ. Κατσίκης                                                                        12/05/2016

Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής                                                             

Ανεξαρτήτων Ελλήνων

ΤΗΛ: 210 360 2141, 210 3605419, 210 6659512

FAX: 210 3602150

ΚΙΝ: 6974263776

 

ΠΡΟΣ: Κα Χρυσάνθη Κισκήρα, Υποδιοικήτρια 1ης ΥΠΕ

ΘΕΜΑ: 24ωρη λειτουργία Κέντρου Υγείας Ραφήνας

Αξιότιμη κυρία Υποδιοικήτρια,

            Συνημμένα σας διαβιβάζω την επιστολή της κ. Δημητρίου, Συντονίστριας Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ Ραφήνας-Πικερμίου, με το περιεχόμενο της οποίας ανυπερθέτως συντάσσομαι, καθότι αποτυπώνονται ζέοντα αιτήματα, σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας και της Δημοτικής Αρχής Ραφήνας-Πικερμίου.

Πάγια θέση μου, όπως πολλάκις έχει εκφραστεί στις επανειλημμένες επικοινωνίες μας, είναι η καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας του συγκεκριμένου Κ.Υ. Τούτο δε καθίσταται αναγκαίο καθ’ όσον οι ιδιαιτερότητες που επιβάλλουν τη λειτουργία αυτή προσδιορίζονται αθροιστικά από τον τριπλασιασμό του πληθυσμού της περιοχής τους θερινούς μήνες, την εγκατάσταση προσφύγων χρηζόντων  ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της κάλυψης επειγόντων περιστατικών στο δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής και σειράς άλλων ανακυπτόντων προβλημάτων.

Αν η λειτουργία αυτή είναι προς το παρόν ανέφικτη, παρακαλώ συνδράμετε εκ της θέσεώς σας – στην 24ωρη λειτουργία τουλάχιστον 12 ημέρες το μήνα, που το ήδη υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να καλύψει.

Μετά τιμής

   Κωνσταντίνος Κατσίκης

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα