28.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ‘’ΜΙΛΟΥΝ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΚΑΡΙΚΑ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ‘’ΜΙΛΟΥΝ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΚΑΡΙΚΑ

Τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες λένε περισσότερα και αποδίδουν καλύτερα το κλίμα που επικρατεί σε μια μεγάλη παραδοσιακή μάζωξη απ’ ότι μπορούν να κάνουν οι λέξεις. Έτσι κι εμείς δίνουμε χώρο στις φωτογραφίες που τραβήξαμε χθες Παρασκευή στο πανηγύρι της Παναγίας Γκαρικά στη Κερατέα, όπου επικράτησε χαρακτηριστικό κέφι πάντα με ζωντανή μουσική, όπου τιμήθηκε δεόντως το κουρμπάνι με το νοστιμότατο στιφάδο και το υπέροχο μεσογείτικο κρασί.

Πάντα ευγενικός οικοδεσπότης ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, έχοντας δίπλα του επίτιμο καλεσμένο τον αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρο Φιλίππου, τους αντιδημάρχους Γιάννη Αδάμη, Παναγιώτη Τσίκλο, το δημοτικό σύμβουλο Τάσο Αντωνίου, τη Κατερίνα και τη Δήμητρα Πάλλη, τη Ασπασία Αργεντίνη κι ίσως άλλους που ήρθαν αφού είχαμε αναχωρήσει, χαιρετούσε και υποδεχόταν εγκάρδια τους πολίτες ανταλλάσσοντας ευχές.

Πανευτυχής ο δήμαρχος απ’ τη φετινή πολυπληθή συμμετοχή κόσμου δήλωσε ότι «Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία Γκαρικά είναι ένα από τα πιο όμορφα έθιμα του Δήμου μας.  Ως Δημοτική Αρχή,  χαιρετίζουμε και στεκόμαστε αρωγοί στην τήρηση των εθίμων, που συμβάλλουν στη διατήρηση της παράδοσης και προάγουν την πλούσια ιστορία της Κερατέας, αλλά και όλου του Δήμου Λαυρεωτικής».

Και του χρόνου! 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα