22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ» ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ!

«Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ» ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ!

Από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου 2014 στις 20:30, η επιτυχημένη θεατρική παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Ο παππούς έχει πίεση» ανεβαίνει στη σκηνή του Αμφιθεάτρου του Δημαρχείου Σαρωνικού στα Καλύβια από την Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» και τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Πετρινόλη.

Ο Δήμος Σαρωνικού και το Νομικό Πρόσωπο «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» υποδέχονται την επιτυχημένη θεατρική παράσταση της ομάδας «Ανοιχτά Πανιά», η οποία υπόσχεται διασκέδαση, γέλιο αλλά και μηνύματα μέσα από καταστάσεις και συμπεριφορές της καθημερινότητας μιας κλασικής νεοελληνικής οικογένειας. Σύγχρονο κείμενο, επίκαιρο με πολιτικές και κοινωνικές αναφορές στις οποίες όλοι λίγο πολύ θα βρούμε ομοιότητες. Σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία στις κεντρικές αθηναϊκές σκηνές αλλά στις καλοκαιρινές παραστάσεις της Θεατρικής Πορείας «Ανοιχτά Πανιά» το περασμένο καλοκαίρι.

Τα «Ανοιχτά Πανιά» με δάσκαλο και σκηνοθέτη τον Γιώργο Πετρινόλη εγγυούνται ένα απολαυστικό θεατρικό τριήμερο, από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 20:30 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που θα μας ταξιδέψουν μέσω του μαγικού κόσμου του θεάτρου. Σειρά επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων και αφιερωμάτων εμπλουτίζουν την πολυετή πορεία της ομάδας και μας κρατούν συντροφιά.

«Ο Παππούς έχει πίεση» σε σκηνοθεσία Γιώργου Πετρινόλη.

Κουστούμια: Αναστασία Βαλαχή

Μουσική Επιμέλεια- Ηχητικά: Γιούλη Μακρή

Κατασκευή σκηνικών: Χρήστος Κόλλιας

Αφίσα/Επιμέλεια προγράμματος: Γιάννης Μαρκάκης

Παίζουν: Γιούλη Μακρή, Γιώργος Χατζηγιάννης, Αναστασία Βαλαχή, Γιώργος Μιχάλης, Πέτρος Τριχάς, Χρήστος Πιζάνιας, Μαρία Κυριακού

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα