30.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΑΙΟΛΙΣ’’ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΑΙΟΛΙΣ’’ ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Στη ζεστή νέα αίθουσα του ΚΑΠΗ Πικερμίου, ο σύλλογος ‘’Αιολίς’’ έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση έγινε αφορμή να συναντηθούν οι κάτοικοι της περιοχής, να ανταλλάξουν ευχές, αλλά και να ενημερωθούν απ’ το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη και τον διοικητή ασφαλείας του Α.Τ. Ραφήνας κ. Δημήτρη Δελτσίδη, τόσο για τα προγραμματισμένα υπό εκτέλεση έργα, αλλά και για την ασφάλεια της περιοχής τους.

Είναι σημαντική η διαβεβαίωση του κ. Δελτσίδη ότι με τη πρόσφατη σύλληψη της ομάδας που λεηλάτησε την περιοχή, η κατάσταση έχει βελτιωθεί κατά πολύ, χωρίς βέβαια να έχει εξαλειφτεί το πρόβλημα των κλοπών. Θετική κι η διαβεβαίωση του δημάρχου κ. Πιστικίδη ότι έχει ζητήσει ενίσχυση της ομάδας Δίας που περιπολεί την περιοχή και τη προτροπή του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Σπύρου Κοκκόλη να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των κατοίκων – γειτόνων στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τη πίτα έκοψαν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Κοκκόλης με την γραμματέα κ. Δήμητρα Πυργαντή. Γαλαντόμος ο σύλλογος δεν είχε ένα αλλά πέντε φλουριά στις πίτες, με τους τυχερούς να κερδίζουν από ένα καλαίσθητο βιβλίο με την ιστορία της περιοχής του συγγραφέα κ. Δημήτρη Μακρή.

Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγέλης Μπουρνούς, Αντώνης Παλπατζής, Γιώργος Κοκκόλης και Παναγιώτης Καλφαντής, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παροικάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσας, οι τοπικοί σύμβουλοι κοι Θωμάς, Χοβαρδάς κι ο πρόεδρος κ. Μπουράνης  κ.α. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα