21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΗΝ 12η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΗΝ 12η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Για ακόμα μια φορά έτρεξαν για καλό σκοπό οι αθλητές και αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου!  

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ στην Καλλιθέα κατόπιν προσκλήσεως της κας Αθηνάς Εξάρχου – διοργανώτριας για την περιοχή – παλαιστές και αθλήτριες της ρυθμικής αψηφώντας τα καιρικά φαινόμενα βρέθηκαν εκεί!

Έτρεξαν κρατώντας τη φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών σε μια προσπάθεια να μεταφέρουν το μήνυμα τής εθελοντικής αιμοδοσίας σε ένα ευρύτερο κοινό, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν τον κόσμο, κάνοντάς τους κήρυκες της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας με στόχο να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα και παράγωγά του από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Λίγα λόγια για την Λαμπαδηδρομία:

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται φέτος για 12η χρονιά κι έχει γίνει θεσμός στην ελληνική κοινωνία. Στις 22 Αυγούστου, από την Αθήνα, από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ξεκίνησε το ταξίδι της η φλόγα της η 12η Λαμπαδηδρομία για να καταλήξει στις 3 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Επί ενάμισι μήνα όλη την Ελλάδα ζει και αναπνέει στο ρυθμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. Σε κάθε γωνιά της χώρας μας πραγματοποιούνται από τους συλλόγους και τους φορείς της εθελοντικής αιμοδοσίας, πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μαθητών, φοιτητών, νέων, καλλιτεχνών, αθλητών και πλήθους κόσμου.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα