21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ: Η ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Προεκλογική δέσμευση της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου αποτελεί ότι η Ψυττάλεια δεν θα δεχτεί άλλους δήμους. Τάδε έφη ο δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος Μανώλη Τσαλικίδη σχετικά με τη  σύνδεση των δημοτικών κοινοτήτων Παλαιάς Φώκαιας, Σαρωνίδας και Αναβύσσου με το ΚΕΛ Ψυττάλειας.

Συνέχισε λέγοντας ότι η κ. Δούρου μέχρι ώρας δεν έχει διευκρινίσει ποια στάση θα κρατήσει σχετικά με την ως άνω δέσμευση που αναφέρεται στο προεκλογικό της πρόγραμμα, ούτε και αν αφορά τους νέους δήμους που ζητούν σύνδεση με ΚΕΛΨ ή και αυτούς για τους οποίους η ΕΥΔΑΠ  έχει ανακοινώσει ότι τους δέχεται, δηλαδή τις νότιες δημοτικές κοινότητες του Σαρωνικού και την Παλλήνη.

Επιπλέον ο κ. Σωφρόνης συμπλήρωσε ότι το θέμα δεν αφορά την ΕΥΔΑΠ, η οποία άλλωστε έχει δεχτεί τη σύνδεση των περιοχών αυτών, αλλά αποτελεί πολιτική βούληση. Προς τούτο οι δήμαρχοι Σαρωνικού κ. Σωφρόνης, Παλλήνης κ. Ζούτσος και ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου θα επισκεφτούν τον κ. Μανιάτη, ώστε να δουν ποια είναι η θέση του και αν υπάρχει περίπτωση κάμψης των πολιτικών αντιδράσεων.

Υποθέτουμε ότι εννοεί τις αντιδράσεις βουλευτών και δημάρχων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, αλλά και τη σαφή προεκλογική δέσμευση της κ. Δούρου για ΚΕΛΨ. Αν λοιπόν δεν οδεύσουν τα λύματα Σαρωνικού και Παλλήνης προς Ψυττάλεια, πως θα οδεύσουν προς εκεί τα λύματα Σπάτων-Αρτέμιδας & Ραφήνας-Πικερμίου; 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα