20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ & ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...

6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ & ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ

Έξι χρόνια μετά η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και οι πολίτες της Λαυρεωτικής ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και τιμούν τον αγώνα της Κερατέας.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην αίθουσα της «Χρυσής Τομής», όπου θα παρουσιαστεί η ποιητική συλλογή «ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥ», η οποία γράφτηκε με αναφορά στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας. Την ποιητική συλλογή θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Στελίνα Μαργαριτίδου και η φιλόλογος Αλεξάνδρα Αθανασίου. Στην παρουσίαση συμμετέχει και η Πειραματική Σκηνή «ΘΕΣΠΙΣ» του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει εκτενή αναφορά στη παρούσα φάση του αγώνα, στα δικαστήρια που έγιναν αλλά και σε εκείνα που εκκρεμούν καθώς και στους καλλιτέχνες που στήριξαν τον αγώνα. Αναφορά για την συμβολή των καλλιτεχνών στον αγώνα της Κερατέας θα γίνει από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας στην αίθουσα της «Χρυσής Τομής» και στο «Άπαρτο Κάστρο» με φωτογραφίες του Σπύρου Τσακίρη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης το «Άπαρτο Κάστρο» θα είναι ανοιχτό για την καθιερωμένη ζεστή βραδιά.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν, ο σύλλογος «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και τα sites/blogs «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ» – FORKERATEA.COM και «ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» – http://antixyta.blogspot.gr

Η είσοδος είναι ελεύθερη 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα