18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΦεστιβάλ της Άνοιξης στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας – Γιορτές για όλη την...

Φεστιβάλ της Άνοιξης στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας – Γιορτές για όλη την οικογένεια

Μην αμελήσετε να το επισκεφτείτε. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας

Το Πολιτιστικό Πάρκο διοργανώνει το Φεστιβάλ της  ‘Aνοιξης – Spring Festival, από τη  Παρασκευή 28 Απριλίου έως και τη Τρίτη 2 Μάϊου στη Κερατέα, (Δήμος Λαυρεωτικής) στο θεματικό του Πάρκο. Τo Φεστιβάλ απευθύνεται σε οικογένειες & παιδιά ηλικίας από 4-14 ετών με μια σειρά Πολιτιστικών και εκπαιδευτικών  και ψυχαγωγικών Εκδηλώσεων.

To Φεστιβάλ της Άνοιξης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής, θα καθιερωθεί ως η μεγάλη γιορτή της  Άνοιξης  με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και  εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά  θα πάρουν μέρος στα εκπαιδευτικά  προγράμματα του Πάρκου, όπως:

Ξενάγηση στην έκθεση  με τα εντυπωσιακά ομοιώματα Δεινοσαύρων,  στη παραγωγή  ψωμιού, θα γίνουν μικροί παλαιοντολόγοι κάνοντας ανασκαφές, θα ξεναγηθούν στα παλιά παιχνίδια και παλιά επαγγέλματα, θα δουν τα ζωάκια της μικρής μας φάρμας και θα πάνε βόλτα στο Πάρκο με το τρενάκι μας.

Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, θα γίνουν παραστάσεις   κουκλοθέατρου με την Ιρίνα Μπόϊκο, μουσική συναυλία με τον Στέλιο Mac, Θεατρικό Παιχνίδι, Face painting, και πολλές άλλες δράσεις για να διασκεδάσει όλη η οικογένεια!

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ είναι ένας καταπράσινος χώρος 25.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα με μια έκθεση με εντυπωσιακά ομοιώματα Δεινοσαύρων, που έζησαν στη γη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια

Μέσα στο ΠΑΡΚΟ εδρεύει το φημισμένο υπαίθριο ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ, το οποίο είναι διαμορφωμένο σαν ένα παραδοσιακό χωριό, όπου στην Πλατεία του αναβιώνει μια γραφική αγορά με τα Εργαστήρια όλων των ΠΑΛΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

Στα ‘’Περίχωρα’’ του ΠΑΡΚΟΥ, συναντά κανείς Αμπελώνες και Σπάνιες Μονάδες Οινοποίησης, Ελαιώνες και Παραδοσιακές Μονάδες Εξαγωγής Ελαιολάδου, Σιτοβολώνες, Αλώνια, έναν αρχοντικό Νερόμυλο, έναν θολωτό Ξυλόφουρνο, Βοτανόκηπους και πλήθος εκθεμάτων που αναδεικνύουν τα Σιτηρά και την Παραγωγή Ψωμιού.

Προπώληση εισιτηρίων:

Givemetickets.gr (www.givemetickets.gr/product/springfestival/)

Viva.gr

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Κεντρικά γραφεία

Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός

T 210 3637201 T 210 3647200

Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας:

2ο χλµ. Νέας Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, (Ντάρδεζα) Κερατέα, 190 01

T 22990 67953

T 210 3637201

Email: [email protected]

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα