18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ

ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ

Μετά την απίστευτη κλοπή του αγάλματος του μαραθωνομάχου αγγελιαφόρου Φειδιππίδη που κοσμούσε τη διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου επί της λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος της Διασταύρωσης Ραφήνας μπροστά απ’ το ξύλινο σπιτάκι του ΚΕΘΕΑ, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, δίνει ως αμοιβή σε όποιον προσφέρει πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του κλαπέντος αγάλματος ή στην σύλληψη των δραστών, μία αντιμισθία του που αντιστοιχεί με 1200 ευρώ περίπου.  

Η θρασύτατη αυτή ληστεία, αποτελεί συνέχεια επανειλημμένων κλοπών στην περιοχή, μεταξύ αυτών και των 2  τετραξονικών φορτηγών του δήμου απ’ το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που τελικά βρέθηκαν.

Προς αποφυγή επίδοξων ληστών ο δήμος έχει μεριμνήσει να θωρακίσει όλη την υποδομή του, κτίρια και αθλητικές εγκαταστάσεις, με κάμερες και ραντάρ ανίχνευσης κίνησης προς αποφυγή επανάληψης των φαινομένων.

Απομένει βεβαίως η αύξηση της αστυνομικής παρουσίας που θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας και στους πολίτες, τα σπίτια των οποίων έχουν πληγεί επανειλημμένα από παρόμοια φαινόμενα κλοπών.  

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα