30.5 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τρεις μόνο μέρες μετά τον αδόκητο χαμό του 43χρονου δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη τον οποίο σήμερα συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία οικείοι και συνάδελφοί του, η είδηση του 47χρονου δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου παγώνει τη δημοσιογραφική οικογένεια.

Ο Δημήτρης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο των Αθηνών, μετά από σύντομη νοσηλεία. Εργάστηκε ως κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης, ενώ τα τελευταία χρόνια κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα «Δημοκρατία». Ήταν πατέρας δύο 12χρονων δίδυμων παιδιών.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε την οδύνη του για τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Αλειφερόπουλου.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γράφει:

«Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος, που έφυγε σήμερα τόσο πρόωρα από κοντά μας, υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας. Έγκριτος & συνεπής, υπηρέτησε με βάση τη δημοσιογραφική δεοντολογία το επάγγελμά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & τους οικείους του».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος.
Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης επίσης στο twitter γράφει:

«Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος πίστευε στη νέα γενιά, ήταν πάντα ευγενής και αγαπούσε πολύ την δουλειά του. Η ξαφνική ασθένεια του μας σόκαρε όλους. H απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη. Καλό ταξίδι Δημήτρη».  

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Αλειφερόπουλου εκφράζει το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων δηλώνει:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλειφερόπουλου, στην οικογένεια και τους οικείους του. Η δημοσιογραφική οικογένεια θα είναι πιο φτωχή από τον θάνατο του Δημήτρη, το ήθος, η εργατικότητα,η ευγένεια και το χιούμορ του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας».

Το ΠΟΤΑΜΙ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος μας άφησε λίγο μετά τον Βασίλη Μπεσκένη. Μια νέα θλιβερή είδηση για έναν νέο και δημιουργικό άνθρωπο που φεύγει τόσο νωρίς, μόλις στα 47 του χρόνια.

Τον Δημήτρη τον γνωρίσαμε από το πολιτικό ρεπορτάζ. Σε όλα τα μέσα που εργάστηκε, από τα έντυπα μέχρι την τηλεόραση, πάντα διακρινόταν για τον επαγγελματισμό του, την ορθή κρίση του, την ακεραιότητά του. Και βέβαια για το ήθος του- όμοιο απέναντι σε πολιτικούς και συναδέλφους. Θα μας λείψει.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ΔΗΜΑΡ επίσης δηλώνει:

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να απαλύνουν τον πόνο και τη θλίψη για το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλιφερόπουλου. Ο Δημήτρης, ήταν πολιτικός συντάκτης οποίος διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό του, την ευπρέπεια και την αγάπη για τον συνάδελφο του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα