19.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Α. Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Α. Σ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO

Ο Δήμος Σαρωνικού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Κερατέας-Λαγονησίου, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στη συνολική κατάταξη της Διεθνούς Διοργάνωσης Taekwondo στη Σόφια της Βουλγαρίας για το 2015.

Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος πραγματοποιείται για 2η χρονιά στη Σόφια, λαμβάνουν μέρος αθλητές και σύλλογοι από όλος τον κόσμο και διαγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες. Οι αθλητές του ΑΣ Κερατέας- Λαγονησίου χάρη στις διακρίσεις των προηγούμενων ετών 2013 και 2014, έδωσαν το διαβατήριο συμμετοχής του συλλόγου στο Διεθνές Τουρνουά Taekwondo.

Στο σύνολο της διοργάνωσης ο Σύλλογος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ ειδικότερα οι αθλητές κατέλαβαν τις ακόλουθες θέσεις: 1η θέση οι Νικόλαος Κουτσουμάλης, Νάσος Παππάς και Μαρία Τσόγκια. 2η θέση οι Λευτέρης Κεπρελής, Θεμιστοκλής Προκόπης και Χριστίνα Φιλίππου. 3η θέση ο Γεώργιος Κλαδής και την τέταρτη θέση οι Δημήτριος Κωνσταντίνος, Βασιλεία Γκίκα και Παναγιώτης Φουρφουρής.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό πέρα από τα οφέλη ευεξίας και σωματικής υγείας διδάσκει τους συμμετέχοντες βασικές έννοιες όπως αυτή του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας, της πειθαρχίας αλλά και της αφοσίωσης στην επίτευξη του στόχου. Εύχομαι στους καθηγητές και τους αθλητές πολλές ακόμα επιτυχίες στο μέλλον», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα