15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ; ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΖΩΗ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ; ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΖΩΗ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες!

Συγκινητική όσο και ενθαρρυντική για το μέλλον του θεσμού, ήταν για ακόμη μια φορά η αθρόα προσέλευση δεκάδων πολιτών της Κερατέας, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία για το 2015 εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, γυναίκες και άνδρες, πολλοί από τους οποίους ήταν παλαιοί γνώριμοι της Τράπεζας Αίματος, αλλά και πολλά νεανικά πρόσωπα, έδωσαν το παρόν με ανιδιοτέλεια και μεγαλείο ψυχής, προσφέροντας αυτές τις Άγιες μέρες, ύψιστη υπηρεσία προς τον όποιο συνάνθρωπο μας που η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Αίματος Κερατέας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όσους προσέφεραν αίμα, αλλά και σε όλους όσοι προσπάθησαν, αλλά για ανεξάρτητους από τη θέλησή τους λόγους, όπως κάποιες χειμερινές αδιαθεσίες, τελικά δεν κατέστη δυνατό να το πράξουν. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Γεννηματάς», ιδιαίτερα στους γιατρούς Κώστα Μητροσούδη και Σοφία Μέλλου,

που έδωσαν το παρόν με υποδειγματικό επαγγελματισμό αλλά και ευγενικά χαμόγελα, βοηθώντας καθοριστικά στην ομαλή διαδικασία της αιμοδοσίας, αλλά  και στην διαχείριση του όποιου  άγχους υπήρξε από πλευράς εθελοντών.

Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες του αρτοποιείου Ρουμπάνη, για την σημαντική προσφορά τους με αλμυρά και γλυκά εδέσματα που παίζουν ωστόσο τον δικό τους ιατρικό ρόλο στην όλη διαδικασία της αιμοδοσίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Αίματος Κερατέας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέος έτος.

Και ποτέ μην ξεχνάμε ότι, όταν δίνεις αίμα, χαρίζεις ζωή!

 

 

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα