27.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΥΟ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ Ν. Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ "ΑΛΚΥΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ OPTIMIST

ΔΥΟ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ Ν. Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ “ΑΛΚΥΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ OPTIMIST

Δύο νέα παιδιά της Ραφήνας, δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου ΡΑΦΗΝΑΣ “ΑΛΚΥΩΝ” που σκίζουν τα κύματα με τα ιστία τους, στην Εθνική Ομάδα OPTIMIST!

Μια τεράστια επιτυχία του Ομίλου της Ραφήνας, του προπονητή κ. Ορέστη Στυλίδη και φυσικά των παιδιών που αγωνίστηκαν σκληρά!

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου οι αγώνες της Πανελλήνιας Πρόκρισης Εθνικής Ομάδας για τις κατηγορίες OPTIMIST και LASER4.7 που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Σας παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Ιστιοπολοϊκής Ομοσπονδίας http://www.eio.gr/news/files/413.pdf

Οι αθλητές Γιώργος Παπαδάκος και  Βησσαρίων Παππάς θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, ο Γ. Παπαδάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία 25/8 – 5/9 2015 http://www.optiworlds2015.com και ο Β. Παππάς στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία 17- 24 /7 2015 http://www.optimisteuros2015.com/index.php/en/

Τα συγχαρητήρια όλων των Ραφηνιωτών, μια μικρή ανταμοιβή για τους δύο ιστιοπλόους, ενώ η ψυχή όλων θα τους συνοδεύει στους δύσκολους αγώνες που πρόκειται να δώσουν στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την πατρίδα μας. Μακάρι περήφανοι νικητές να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα