23.8 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

Πανηγυρικά πρώτος ο Γιώργος Κικής στις εκλογές του συλλόγου των Τριγλιανών Ραφήνας που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στο «Σπίτι της Τρίγλιας». Το αποτέλεσμα ήταν μια σαφής επιβεβαίωση της παραγωγικής θητείας του Γιώργου Κική και ως αναμενόμενη  δεν ξάφνιασε κανένα, όπως δεν ξάφνιασε κι η εκλογή της Αθηνάς Λαδοπούλου εξ’ ίσου σημαντικού μέλους του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου που έδωσε τη νέα πνοή που χρειαζόταν ο σύλλογος.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εκλογή της πρωτοεμφανιζόμενης Μαρίας Αραπκιλή-Βιάδη, νέας και δραστήριας γυναίκας – συζύγου – μάνας, αλλά προπάντων ενεργής πολίτισσας που είναι παρούσα σε κάθε δύσκολη ή μη δύσκολη στιγμή της κοινωνίας που ζει. Η εκλογή της θα δώσει αέρα ανανέωσης εξαιρετικά απαραίτητο σ’ ένα σύλλογο με πλούσια παρουσία ετών.

Αναπάντεχη η προτελευταία θέση που κατέλαβε η Αμαλία Γιάνναρου, κόρη του εκλιπόντος επίτιμου Προέδρου του συλλόγου Γιάννη Γιάνναρου, με μόλις 46 ψήφους κι η σαφής μειωμένη επιρροή στο εκλογικό σώμα της πρώην προέδρου Θωμαΐδος Αρβανιτίδου που ήρθε τρίτη με μόλις 102 ψήφους.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά οι εκλογείς μπορούσαν να ψηφίζουν μόνο με τη φυσική παρουσία τους κι αυτή είναι μια καλή πρακτική που εφαρμόζεται για πρώτη φορά. Εγγύηση του αδιάβλητου της εκλογικής διαδικασίας ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής κι ο Βασίλης Κικής, μέλη της εφορευτικής επιτροπής. 

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει.    

Για την ιστορία! Συνολικά ψήφισαν 287 άτομα και εκλέχτηκαν:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

1ος Γιώργος Κικής 194 ψήφοι, 2η Αθηνά Λαδοπούλου 152 ψήφοι, 3η Θωμαΐς Αρβανιτίδου 102 ψήφοι, 4η Άννα Αραπκιλή 97 ψήφοι, 5η Πόλυ Πικουλίδου 93 ψήφοι, 6ος Γιώργος Κούτρης 83 ψήφοι και 7η Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη 68 ψήφοι.

Ακολουθούν: Ευθυμία Δεβετζή 59 ψήφοι, Στέφανος Βουδούρης 57 ψήφοι, Αμαλία Γιάνναρου 46 ψήφοι και Νίκος Μπασιάκος 26 ψήφοι  

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Άννα Ραπτοπούλου 134 ψήφοι, Εισοδεία Λέου 108 ψήφοι, και Ανδρέας Πανόπουλος 64 ψήφοι.

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα