17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Επ’ ευκαιρία των εγκαινίων των δίδυμων αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νταού όπου και το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η κ. Μαρίνα Μαρτίνου επισκέφτηκε για πρώτη φορά το εν λόγω κέντρο λίγο νωρίτερα απ’ την εκδήλωση, συνοδευόμενη απ’ το σύζυγό της Θανάση. Στην είσοδο τους υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης κι η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. κ. Αντωνία Δημητρίου, όπου έγιναν οι δέουσες συστάσεις και τα καλωσορίσματα.

Η ευχάριστη έκπληξη στο πρόσωπο της κ. Μαρίνας ήταν ορατή με το που πέρασε το κατώφλι των επειγόντων και αντίκρυσε το εσωτερικό. Παράλληλα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη κάθε πληροφορία που ακούραστα της έδινε η υπεύθυνη του κέντρου.

Ωστόσο τα πιο εντυπωσιακά την περίμεναν στη πτέρυγα των τακτικών ιατρείων όπου και τα εργαστήρια, ακτινολογικό, υπερήχων, μικροβιολογικό, που άνοιξαν ιδικά για την περίσταση, καθώς ως γνωστό εφημερεύουν μόνο από Παρασκευή έως Δευτέρα πρωί.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ως γιαγιά δύο μικρών κοριτσιών, αντίκρυσε το παιδιατρικό ιατρείο με την ατομική αίθουσα αναμονής και το παιδιατρικό ιατρείο με κρεβατάκι για ειδική νοσηλεία βρεφών. Οι συνεχείς ερωτήσεις που απηύθυνε στην κ. Δημητρίου έδειχναν το ενδιαφέρον της για τη κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας του κέντρου. Στο μικροβιολογικό εργαστήριο ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης της έδειξε απ’ τα παράθυρα το κλειστό γυμναστήριο που γειτνιάζει με το Κ.Υ. για τα εγκαίνια του οποίου ήρθε.  

Ήταν ίσως η πρώτη φορά που κάποιος άλλος έκλεψε την παράσταση απ’ τον κ. Θανάση Μαρτίνο και μονοπώλησε το ενδιαφέρον, κάτι απόλυτα φυσικό αν σκεφτούμε ότι ήταν η πρώτη φορά που η κ. Μαρίνα ερχόταν σε επαφή με το αποτέλεσμα της μεγάλης δωρεάς του συζύγου της. Ας μη ξεχνάμε ότι το δημοτικό συμβούλιο Ρ-Π ομόφωνα πήρε την απόφαση το εν λόγω κέντρο να ονομαστεί «Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου Μαρίνης και Αθανασίου Μαρτίνου», προς τιμή των μεγάλων δωρητών του, δηλαδή της οικογένειας Μαρτίνου.

Η κ. Δημητρίου είχε ετοιμάσει για τη περίσταση να φιλέψει τους εκλεκτούς επισκέπτες κυπραίικες λιχουδιές, κάτι που δεν έγινε, παρότι όλοι έδειξαν ότι το κάλεσμα ήταν καλοδεχούμενο, μετά από επέμβαση του αντιδημάρχου κ. Μπουρνούς να πάνε στο χώρο της εκδήλωσης παρότι ήταν ακόμα νωρίς.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα