ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΣΤΙΓΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ 4ΤΡΟΧΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ...

ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ 4ΤΡΟΧΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟ & ΝΑΞΟ!

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί από χρόνια οι βόλτες τουριστών με ενοικιαζόμενες τετράτροχες γουρούνες στα νησιά μας, που χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά μετά από τροχαία ατυχήματα. Χθες Πέμπτη 27 Ιουλίου δύο τροχαία με γουρούνες στοίχισαν τη ζωή δύο τουριστών στη Νάξο και τη Πάρο σε διάστημα λίγων ωρών.

Χθες το μεσημέρι στη Νάξο (3,30) στο δρόμο Χώρας – Αγερσανί πίσω από το αεροδρόμιο 20χρονος Ιταλός που οδηγούσε ενοικιαζόμενη γουρούνα με 19χρονη ομοεθνή του, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 39χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα στο λαιμό.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο, αλλά μία ώρα μετά κατέληξε. βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.
Σοκαρισμένες αλλά υγιείς είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα συνεπιβάτιδα του άτυχου 20χρονου, όσο και η οδηγός του ΙΧ.

Την ίδια μέρα το βράδυ (10,30), στη Πάρο ένας ακόμα νεκρός από ανατροπή γουρούνας στον Περιφερειακό της Παροικιάς, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Νεκρός είναι ο 37χρονος Ισραηλινός, ενώ ελαφρά τραυματισμένη η 30χρονη σύζυγός του.

 

 

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα